Συνάντηση όλων των υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι της Πέμπτης συγκάλεσε ο Παύλος Πολάκης, κάνοντας μια κίνηση με την οποία θέλει να δείξει ποιος είναι η πραγματική ηγετική φυσιογνωμία στην Κουμουνδούρου.  

Αυτό ήταν και το πνεύμα της δήλωσης που έκανε στους δημοσιογράφους: «Πήρα την πρωτοβουλία και συγκαλώ αύριο στις 13:00 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου συνάντηση όλων των υποψηφίων προέδρων προκειμένου να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα, να επιτευχθεί μια ομαλότητα και μια ηρεμία στις συνθήκες διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, να οριστούν οι ημερομηνίες των τηλεμαχιών και να ξεκαθαριστούν μια σειρά από θέματα» είπε. 

Ως θεσμικοί εγγυητές της συνάντησης θα παραστούν ο Νίκος Παππάς, ως πρόεδρος της ΚΟ και η Ράνια Σβίγκου, ως γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. «Περιμένω να ανταποκριθούν όλοι σε αυτή τη συνάντηση προκειμένου να χαράξουμε μια διαφορετική πορεία από αυτή των τελευταίνω ημερών για τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Πολάκης και μένει να φανεί ποιοι θα απαντήσουν στο κάλεσμα του βουλευτή Χανίων.