Με μια... ειδική επιχείρηση προσπάθησε ο Στέφανος Κασσελάκης να αποφύγει τις κάμερες και να παραπλανήσει τους δημοσιογράφους, προκειμένου να μην καταγράψουν το δείπνο του με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε γνωστό εστιατόριο των Σπετσών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης έφυγε μόνος του από την εξοχική του κατοικία από ένα μικρό στενό του νησιού, το οποίο φρουρούσαν αστυνομικοί, προκειμένου να μεταβεί με απόλυτη μυστικότητα στην ταβέρνα που είχε κανονίσει γεύμα με τους υπόλοιπους βουλευτές. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έφυγαν λίγο μετά με ειδικά βαν και ταξί. Οι πληροφορίες που διέδιδαν ήταν ότι οι βουλευτές θα πάνε για ξεκούραση στα ξενοδοχεία τους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Αντίθετα, τα μέσα μεταφοράς των βουλευτών έκαναν τον γύρο του τετραγώνου, επιλέγοντας αρχικά να κινηθούν προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν του εστιατορίου, για να αποφύγουν με ελιγμούς τα τηλεοπτικά συνεργεία. Μετά την παραπλάνηση, κατέληξαν τελικά άπαντες στο εστιατόριο «Το νερό της αγάπης», όπου έχουν παρακαθίσει σε γεύμα αυτήν την ώρα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τούς περίμενε στο βάθος του εστιατορίου, το οποίο είχε τα φώτα του κλειστά, ώστε να μη γίνει αντιληπτό ότι θα πραγματοποιηθεί το γεύμα των βουλευτών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης προσπαθεί να αποφύγει τις κάμερες, ώστε να μη δώσει αφορμή για παραπολιτικές συζητήσεις ή τροφή στα πρωινάδικα. Μάλιστα δεν πραγματοποίησε μέχρι στιγμής ούτε κάποια ανάρτηση στα social media για το τριήμερο, γεγονός ασυνήθιστο για τον ίδιον.

Διαβάστε περισσότερα για