Φαίνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης με τις πράξεις του απασχολεί πλέον περισσότερο τα πρωινάδικα πάρα τις πολιτικές εκπομπές. Ακόμα και οι lifestyle εκπομπές μάλλον έχουν πάρει «στο ψηλό» τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχασε ευκαιρία να σχολιάσει το ταξίδι των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.

Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή Super Katerina στον Alpha, ασχολήθηκε με την τριήμερη εκδρομή... εργασίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες. Η εκπομπή έδειξε πλάνα από το θαλάσσιο ταξί που μετέφερε μέσα στα μεσάνυχτα τις βαλίτσες του Στεφάνου Κασσελάκη στο νησί. Οι δημοσιογράφοι περίμεναν να κατέβει από το καραβάκι ο Στέφανος Κασσελάκης αλλά διαπιστώνουν ότι αυτό μετέφερε μόνο τις αποσκευές του προέδρου ενώ ο ίδιος ήταν εξαφανισμένος. Το πάνελ σχολίασε σκωπτικά το πλήθος των αποσκευών που πήρε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για ένα τριήμερο και όχι άδικα. Αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναρωτήθηκε γεμάτο νόημα: «Θα μείνει καμιά δεκαπενταριά ημέρες; διότι βλέπουμε βαλίτσες για κανένα μήνα!», με το πάνελ να ξεσπά σε γέλια.

Έπειτα αφού επιβεβαίωσαν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα μείνει με αυτές τις αποσκευές μόνο για ένα τριήμερο στις Σπέτσες, η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε την ευκαιρία και σχολίασε απολαυστικά: «Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ δεν παίρνω τόσες βαλίτσες. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ που θα φύγω τώρα για τριήμερο, αν δείτε τις βαλίτσες μου δεν είναι τόσες!». Μάλιστα η παρουσιάστρια αναρωτιέται αν όλες αυτές οι βαλίτσες είναι μόνο του Στεφάνου, καθώς ο σύζυγος του δεν θα είναι στο νησί, με το Ανδρέα Μικρούτσικο να συμπληρώνει με ειρωνεία ότι οι βαλίτσες είναι και της.. Καϊλή!

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε το θέμα λέγοντας ότι ο καθένας κουβαλάει όσες επισκευές επιθυμεί για τα ταξίδια του. Σε κάθε περίπτωση ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον το αγαπημένο πρόσωπο των «κουτσομπολίστικων» εκπομπών και ποιος ξέρει, ίσως κάποτε τον περιμένει κι αυτόν μια λαμπρή καριέρα σε κάποια παρόμοια εκπομπή. Διότι με την πολιτική τα βρίσκει σκούρα.