Λάβρος ο Στέφανος Τζουμάκας κατά του Στέφανου Κασσελάκη -και όχι μόνο- σε μια συνέντευξη-κόλαφο, που παραχώρησε στο KONTRA και στη δημοσιογράφο Ανστασία Γιάμαλη. Έβαλε στο στόχαστρο το «σύστημα της διαπλοκής και της ολιγαρχίας που "φύτεψε" τον Κασσελάκη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ» φωτογραφίζοντας καναλάρχες και ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων.

Εν συνεχεία κατήγγειλε τη «Βαβέλ» που υπάρχει εντός του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για τρεις διαφορετικές δυνάμεις, οι οποίες έχουν τρεις διαφορετικές επιδιώξεις: η πρώτη θέλει τη διάλυση, η δεύτερη θέλει την ήττα και η τρίτη θέλει τη διάσπαση. Ερωτηθείς εάν όντως υπάρχουν δυνάμεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν τη διάλυση, είπε «φυσικά. Για να πάμε για άλλο κόμμα».

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η επίθεση Τζουμάκα στην ομάδα Πολάκη -την οποία αποκαλεί «καραδεξιό σύστημα»- καθώς απέδωσε σε εκείνη μεγάλο μερίδιο της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ με τόσο μεγάλο ποσοστό. Επειδή η συγκεκριμένη ομάδα είναι αυτή που στηρίζει εξαρχής τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Τζουμάκας πιστεύει ότι η εκλογή Κασσελάκη είναι η πραγμάτωση του σχεδίου των «ολιγαρχών» για «οκταετία Μητσοτάκη».

Η δήλωση Τζουμάκα

Στέφανος Τζουμάκας: «Υπάρχει ένα ρεύμα τιμωρητισμού. Είναι ένας απ' τους λόγους που έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ. Διότι υπήρχε μια ομάδα -η οποία τώρα προσπαθεί με αυτόν τον υποψήφιο- που έλεγε "Θα σας δείξουμε εμείς. Θα δείτε την άλλη φορά τι θα γίνει. Η άλλη φορά θα είναι αλλιώς". Γιατί το λέω καραδεξιό σύστημα; Γιατί χτυπάει πρόσωπα και όχι το σύστημα. Τα βάζει με πρόσωπα και το σύστημα "ορνιθοτροφείο", δεν κουνιέται φύλλο. Αυτό δεν είναι Αριστερά. Αυτό δεν είναι προοδευτική παράταξη. Αυτό είναι παρακμή».