Να χάνει την υπέρ της δυναμική δείχνουν για την Αχτσιόγλου οι τελευταίες εκτιμήσεις όσων ξέρουν καλά τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι διάχυτη η αίσθηση σε στελέχη και ψηφοφόρους ότι επειδή δεν θα υπάρξει μαζική συμμετοχή στις εσωκομματικές διαδικασίες η επικράτησή της δεν θα έχει καμία σχέση με τα ποσοστά που δίνουν ορισμένα ΜΜΕ και σίγουρα θα υπάρξει δεύτερος γύρος, στον οποίο όλα θα μπορούσαν να συμβούν.

Το πρόβλημα για την Αχτσιόγλου θα γίνεται συνεχώς μεγαλύτερο όσο υποστηρίζεται από κέντρα, τα οποία αρκετοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι οδήγησαν τον Αλέξη Τσίπρα στις δύο βαριές εκλογικές ήττες και εν συνεχεία στην παραίτησή του.

Καμία σκέψη για διαγραφές

Ακούγονται και γράφονται πολλά για τους υποψήφιους δημάρχους που προέρχονται από τη ΝΔ και οι οποίοι θα συμμετέχουν στις εκλογές ως αντάρτες. Γράφτηκε ότι θα διαγραφούν από το κυβερνητικό κόμμα και ότι θα τιμωρηθούν από την Πειραιώς.

Να σας ενημερώσουμε λοιπόν ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Με εξαίρεση τους τρεις μεγαλύτερους δήμους της χώρας, σε κανέναν άλλον δήμο δεν θα δοθεί πολιτική στήριξη ή χρίσμα. Κατά συνέπεια, δεν τίθεται θέμα διαγραφής, αφού δεν υπάρχουν επίσημοι υποψήφιοι. Σωστή η τακτική της ΝΔ να αφήσει ελεύθερες τις τοπικές κοινωνίες…