Η Νέα Δημοκρατία είναι παρούσα και αποφασισμένη να διαμορφώσρι το μέλλον της Ελλάδας με υπευθυνότητα και όραμα, λέει στο «Μανιφέστο» ο βουλευτής Έβρου Τάσος Δημοσχάκης σε δήλωση του για τα 50 χρόνια της παράταξης.

«Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει φέτος τη συμπλήρωση των 50 ετών από την ίδρυσή της από τον σπουδαίο Βορειοελλαδίτη, Κωνσταντίνο Καραμανλή! 

Ενας πραγματικός οραματιστής, που έθεσε τις βάσεις για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας, μακριά από κενές υποσχέσεις και μεγαλοστομίες! 

Με έμφαση στα έργα, την ουσία και τον ρεαλισμό, η Νέα Δημοκρατία παραμένει η μεγαλύτερη και πιο σταθερή παράταξη της χώρας, υπηρετώντας τους πολίτες με συνέπεια, σχεδιασμό και όραμα! 

Μια μέρα πριν τον πανηγυρικό εορτασμό στη Ρηγίλλης, ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από το κυβερνητικό επιτελείο του, παρουσίασε στη Ν. Ορεστιάδα το αναπτυξιακό σχέδιο για την ανασυγκρότηση του Εβρου, το οποίο κινείται στις ίδιες αρχές και αξίες στις οποίες θεμελιώθηκε το ιστορικό κόμμα! 

Επενδύοντας στρατηγικά στον πυλώνα της άμυνας, του ελληνισμού και της ορθοδοξίας, με έργα που παράγουν πραγματική αξία για τους πολίτες μας και θωρακίζουν τα σύνορά μας, που δεν είναι μόνο σύνορα της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης και της Δύσης!

Το μέλλον μάς ανήκει και είμαστε εδώ, παρόντες, δυνατοί και αποφασισμένοι να το διαμορφώσουμε με υπευθυνότητα και όραμα, αντάξιοι της ιστορίας μας, χτίζοντας μια Ελλάδα που είναι μεγάλη, αν ληφθεί υπόψιν ο χάρτης με τους φαροστάτες της επικράτειας: Ορμένιο Ζουράφα, Στρογγύλη, Γαυδοπούλα κι Ερεικούσσα» τονίζει ο Τάσος Δημοσχάκης.