Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ώρες με τις εσωκομματικές διαμάχες να διαδέχονται η μία την άλλη. Αυτήν τη φορά θέση για το περίφημο ερωτηματολόγιο του Στεφάνου Κασσελάκη πήρε ο Νίκος Παππάς.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να πάρει θέση στη διαμάχη που ξέσπασε τις τελευταίες ώρες μέσω πηγών. Έτσι σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του Νίκου Παππά πρέπει να ακολουθηθεί το καταστατικό του κόμματος και να μη γίνονται μεμονωμένες κινήσεις από τον πρόεδρο. Οι ίδιες πηγές επικρίνουν ουσιαστικά το ερωτηματολόγιο Κασσελάκη, αναφέροντας ότι περιορίζει τη φυσιογνωμία του κόμματος και είναι ελλιπές. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα καρφιά του Νίκου Παππά αφορούν τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς οι πηγές αναφέρουν ότι το ερωτηματολόγιο δεν αναζητεί ευθύνες από την κορυφή του κόμματος, ως εκ τούτου είναι άτοπο.

Μάλιστα οι πηγές από το περιβάλλον του Νίκου Παππά τονίζουν ότι το καταστατικό δεσμεύει όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και τον πρόεδρο. Με αυτές τις διαρροές ο Νίκος Παππάς φαίνεται πως συντάσσεται με την Όλγα Γεροβασίλη, τον Χρήστο Σπίρτζη, την Κατερίνα Νοτοπούλου και πολλά ακόμη στελέχη που δήλωσαν έντονα την αντίθεσή τους στο ερωτηματολόγιο που δημοσίευσε ο Κασσελάκης για τα μέλη του κόμματος. Μάλιστα η Όλγα Γεροβασίλη και η Κατερίνα Νοτοπούλου τις τελευταίες ώρες επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη με ιδιαίτερα βαριές κατηγορίες, μιλώντας για διάλυση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα και ενέργειες υπονόμευσης της ενότητας από τον Κασσελάκη.