Μετά την Έφη Αχτσιόγλου που έδωσε στη δημοσιότητα το κεντρικό προεκλογικό της σύνθημα ήρθε η σειρά του Ευκλείδη Τσακαλώτου ο οποίος δηλώνει ότι θέλει να πάει τον ΣΥΡΙΖΑ… Αριστέρα.

Συγκεκριμένα, συνεργάτες του έδωσαν στη δημοσιότητα το προεκλογικό για τη μάχη της διαδοχής, σύνθημα του πρώην τσάρου της Οικονομίας και άτυπου επικεφαλής της «Ομπρέλας» το οποίο ακολουθείται από το χάσταγκ «γιατί μπορούμε»

Ποιο είναι αυτό; Είναι το «Αξιόπιστα + Ενωτικά + Αριστερά» που δείχνει και την τάση της υποψηφιότητας Τσακαλώτου να κινηθεί προς τα Αριστερά του Δημοκρατικού τόξου, κάτι που ουδέποτε ο ίδιος έκρυψε.

Αυτό βέβαια που προκαλεί ερωτήματα είναι το συνθετικό «Αξιόπιστα» αφού θα μπορούσε να αποτελεί και αιχμή για την προηγούμενη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή που είχε επιλέξει ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος είχε δηλώσει ότι πηγαίνει αριστερά για να βρεθεί στο… κέντρο.

Μια πορεία που δείχνει να κινείται στη λογική της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία κάνει ανοίγματα προς την κεντροαριστρά πτέρυγα αφήνοντας πίσω σκληρές δηλώσεις όπως αυτή για το χάος και την ευκαιρία που αποτελεί η μη κανονικότητα για την Αριστερά...