Στην εκτίμηση ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που ανακοινώθηκε θα είναι μια καλή κυβέρνηση προχώρησε σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης. «Εκτιμώ ότι είναι μια καλή κυβέρνηση, οι καλύτερες επιλογές που μπορεί να γίνονται, γίνονται για το καλό της χώρας. Βέβαια κάθε κυβέρνηση κρίνεται από το αποτέλεσμα, ελπίζω και εκτιμώ ότι θα πάει καλά. Για όλους μας είναι καλό να πάει καλά η χώρα», υπογράμμισε ο κ. Αποστολάκης αποτελώντας μία φωτεινή εξαίρεση στελέχους στο ΣΥΡΙΖΑ που γνώμονα έχει το καλό της χώρας και όχι το στενό κομματικό συμφέρον.

«Μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης δεν υπήρχε χρόνος για να γίνει ανατροπή», τόνισε και σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας: «Το μεγάλο ζήτημα είναι να εντοπιστούν τα προβλήματα, να μπει σε νέα βάση όλη η υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ, η αντιπολίτευση πρέπει να είναι ουσιαστική και αποτελεσματική, γιατί η χώρα κυβερνάται πολύ καλύτερα όταν υπάρχει μια ουσιαστική αντιπολίτευση.

Εκτιμώ ότι όλα θα γίνουν γρήγορα στον ΣΥΡΙΖΑ, ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες, δεν έχει νόημα αν δεν τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες. Επί του παρόντος δεν τίθεται θέμα, είναι σαφές ότι δεν αμφισβητείται ο Τσίπρας προς το παρόν. Θα συγκληθούν τα όργανα και θα δούμε τι θα προκύψει», υπογράμμισε θέτοντας ως όριο τις αυτοδιοικητικές εκλογές.