Στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις επιστρέφει ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς σήμερα σε όλη τη διάρκεια της Κεντρικής Επιτροπής το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο και δεν έλειψαν οι διαπληκτισμοί και τα θερμά επεισόδια μεταξύ των υποτίθεται συντρόφων. Πριν λίγες ώρες μάλιστα σχεδόν ήρθαν στα χέρια υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη και του Παύλου Πολάκη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγάλη αναστάτωση στο ξενοδοχείο που εξελίσσεται η Κεντρική Επιτροπή.

Η απόφαση για τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές, ωστόσο, προκάλεσε νέο γύρο εντάσεων και προπηλακισμών. Κατά την αποχώρηση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, περίπου 15 άτομα - υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη που είχαν μαζευτεί έξω από το ξενοδοχείο, φώναζαν συνθήματα κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών φώναζαν συνθήματα όπως «Αλητεία, κάτω η χούντα της Αριστεράς» και φάνηκε πραγματικά περίεργο, διότι οι ίδιοι καταγγέλλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του ως χούντα. Πραγματική ειρωνεία.

Μεταξύ άλλων οι υποστηρικτές Κασσελάκη φώναζαν «Ντροπή να έχει δικαίωμα ο Γκλέτσος και να μην έχει δικαίωμα ο πρόεδρος, είστε η ντροπή της Αριστεράς», με τα μέλη της Κ.Ε. να τους απαντούν ότι αυτές είναι οι προβλεπόμενες διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ και όποιος δεν θέλει, μπορεί να αποχωρήσει από το κόμμα. Εμείς πάλι αναρωτιόμαστε αν μεταξυ των υποστηρικτών Κασσελάκη έξω από το ξενοδοχείο, είναι και γνωστά τοξικά τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Νταλαούρα για παράδειγμα. Άλλωστε και μόνο η σκέψη ότι σύντομα θα χρειάζονται νέο εργοδότη, τους τρομάζει.

Δείτε στιγμιότυπα από τα επεισόδια:

6338772.webp
6338763.jpg