Μπορεί η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ να απέκλεισε τον Στέφανο Κασσελάκη από τις εσωκομματικές κάλπες, καταγράφοντας μια σημαντική νίκη, ωστόσο ο έκπτωτος πρόεδρος φαίνεται πως δεν χαλάει τις συνήθειες του για την πολιτική. Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε με στενούς του συνεργάτες, μεταξύ αυτών ο Μανώλης Καπνισάκης αλλά και η Θεοδώρα Τζάκρη, σε καφέ μπαρ στο Νέο Ψυχικό όπου προφανώς συζήτησαν τις εξελίξεις και τις επόμενες κινήσεις τους σε μια πρώτη συνάντηση δια ζώσης μετά την ΚΕ.

Η Θεοδώρα Τζάκρη εκπροσώπησε σήμερα την πλευρά των Kasselistas στην ΚΕ. Η Θεοδώρα Τζάκρη ήταν η μόνη που πήρε το λόγο από αυτή την πλευρά για να εκφράσει τις απόψεις τους αφού συνολικά η πλευρά Κασσελάκη είχε αποφασίσει να απέχει. Η μεριά Κασσελάκη ισχυρίζεται ότι το προσεχές Συνέδριο μπορεί να τα αλλάξει όλα και να του επιτραπεί να θέσει υποψηφιότητα και ήδη τα τρολ του αναπαράγουν αυτήν τη γραμμή στα social media.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πτοήθηκε και επέλεξε να πιει το... ποτό της παρηγοριάς με τους στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι άλλωστε τόσο καιρό δουλεύουν για την υποψηφιότητά του. Όπως μετέδιδαν πηγές γύρω από τον έκπτωτο πρόεδρο, μπορεί αυτός να έχει χάσει την πλειοψηφία των οργάνων, αλλά έχουν τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ με το μέρος τους 

Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες, όπως τις δημοσίευσε το iefimerida:

kasselakis-psixiko.jpg
psixiko-kaselaksis.jpg
foto-kasselaki-psixiko.jpg