Μπορεί οι «Σπαρτιάτες» να ευχαρίστησαν πολλές φορές τον Ηλία Κασιδιάρη για το προεκλογικό «σπρώξιμο» που τους έφερε αναπάντεχα στη Βουλή, αλλά ο πρόεδρος τους μοιάζει να θέλει να απογαλακτιστεί από τον πρωτοδίκως καταδικασμένο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής. 

Ο Βασίλης Στίγκας δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι θα πάρει μέτρα εναντίον του βουλευτή του κόμματος του, Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος υποστήριξε ανοιχτά την υποψηφιότητα Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων. «Θα ήθελα να τονίσω ότι δεν είχα καθόλου γνώση για ό,τι ανέφερε ο βουλευτής μου για τον δήμο της Αθήνας και τον κ. Κασιδιάρη. Επομένως, εφόσον ενεργεί κάποιος αυτοβούλως οφείλω να πάρω κάποια μέτρα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο» είπε ο κ. Στίγκας.

Νωρίτερα, ο Κωνσταντίνος Φλώρος είπε στην ομιλία του στη Βουλή ότι η εκλογή του Ηλία Κασιδιάρη είναι η μόνη ελπίδα για τον Δήμο Αθηναίων και έστειλε «μήνυμα στη κυβέρνηση να μην φέρει τροπολογία εναντίον του Κασιδιάρη για να τον αποκλείσει από τις αυτοδιοικητικές εκλογές».