Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, που είχε δηλώσει, αρχικά, πως δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος σε ένα τριήμερο εργασιών της στις Σπέτσες, τελικά αποφάσισε και ενημέρωσε μέσα από ανάρτησή της στο Facebook πως αύριο, Σάββατο, θα βρεθεί και εκείνη στο νησί του Αργοσαρωνικού. 

«Θα πάω αύριο στις Σπέτσες. Θα ρίξω στο σακ βουαγιάζ τις ενστάσεις μου κι ένα δεύτερο πουλόβερ και θα πάω», είπε χαρακτηριστικά. Ακόμα, πρόσθεσε πως «στην απόφαση αυτή συνέβαλε η συνάντησή μου με τον πρόεδρο του κόμματος που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα».

«Δεν θα τους περάσει - Ενωμένοι μπορούμε»

Στο τέλος, καταλήγει, λέγοντας πως θα βρεθεί στις Σπέτσες για να συμβάλλει στην κομματική συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Σε μια εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται άγρια από εχθρούς και πρώην φίλους, αποφάσισα να βάλω την κομματική μας συσπείρωση πάνω από όλα. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Δεν θα τους περάσει. Όση επίθεση κι αν μας κάνουν, δεν θα τους περάσει. Ενωμένοι μπορούμε».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ίσως να ζήλεψε το κλίμα εκδρομής που υπάρχει από σήμερα στις Σπέτσες μεταξύ των συναδέλφων της, οι οποίοι υποτίθεται πως βρίσκονται εκεί για να συζητήσουν σοβαρά για το έργο που επιτελούν ως βουλευτές. Ίσως να βρήκε, τελικά, θελκτική την ιδέα να πάρει ένα θαλάσσιο ταξί και να πάει και εκείνη με το δεύτερο πουλόβερ της και το Power Point της στη βίλα του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.