Η τριήμερη εκδρομή Κασσελάκη και βουλευτών στις Σπέτσες έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια αλλά και πολλές αντιδράσεις στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μια από αυτές που αντιδρούσε και είχε δηλώσει πως δεν θα πάει ήταν η Έλενα Ακρίτα

Πιο συγκεκριμένα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει προ ημερών στην εκπομπή «Επόμενη Ημέρα» στο «Action24» ότι δεν πρόκειται να πάει στις Σπέτσες, διαφωνώντας μάλιστα και με την επιλογή της τοποθεσίας, λέγοντας πως εκείνη την ημέρα είναι καλεσμένη του Independent, προκειμένου να παραθέσει μια ομιλία σχετικά με το δημογραφικό πρόβλημα. Ωστόσο τόνισε ότι θα παραδώσει κανονικά τη δουλειά που της ανέθεσε το κόμμα με τις προτάσεις της. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες ήρθε σε ρήξη και με τον Καρανίκα, ο οποίος γεμάτο ειρωνεία κάλεσε τους βουλευτές να μην δυσφορούν και να πάνε στις Σπέτσες για να δουλέψουν επιτέλους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. 

Ωστόσο χθες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη και με βαριά καρδιά δήλωσε ότι θα πάει στις Σπέτσες. Ανέφερε χαρακτηριστικά στο FB: «Θα πάω αύριο στις Σπέτσες. Θα ρίξω στο σακ βουαγιάζ τις ενστάσεις μου κι ένα δεύτερο πουλόβερ και θα πάω». Οι κακές γλώσσες λένε ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήλεψε το κλίμα εκδρομής, βλέποντας και τους άλλους συναδέλφους της να ετοιμάζονται για το τριήμερο στη βίλα Κασσελάκη. 

Πράγματι, αν κάποιος δει την ανάρτηση που έκανε σήμερα η Έλενα Ακρίτα τελικά φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενη για το ταξίδι της στις Σπέτσες. Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία της όπου φαίνεται ιδιαίτερα κεφάτη, γράφοντας: «Ξεκινάμε. Στις Σπέτσες αδελφές μου, στις Σπέτσες». Τελικά δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάει στο νησί. Φυσικά τα ίδια ισχύουν και για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, η οποία δήλωνε ότι δεν θα πάει στις Σπέτσες επειδή την ενοχλεί... η θάλασσα, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη. 

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση: