Οργιάζουν τα «παπαγαλάκια» ότι σε μια από τις... «εμπιστευτικές» δημοσκοπήσεις η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι στις 30.000 ψήφους! Αλήθεια, πόσο απελπισμένοι πρέπει να είναι ώστε να μετράνε ψήφο-ψήφο τον καημό τους και να πονάνε; Αλλά και να φθάνουν στο σημείο αντί ποσοστών να μετράνε κεφάλια ψηφοφόρων δείχνει ότι έχουν ξεπεράσει σε φαντασία ανάλογες «εμπιστευτικές» δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούσαν στις εκλογές του 2019, εμφανίζοντας τη ΝΔ να υπολείπεται κατά μία μονάδα του ΣΥΡΙΖΑ!

Προφανώς στις «μαϊμουδιές» υπάρχουν όρια, αλλά με τις «μαϊμούδες» που όσο ανεβαίνουν (μαζί με τα ποσοστά) ψηλά τόσο περισσότερο φαίνονται καθαρά τα οπίσθιά τους, τα όρια είναι ανεξάντλητα, ή καλύτερα τα όρια τα βάζουν οι ίδιοι που τρέχουν πανικόβλητοι να αντιστρέψουν την πραγματικότητα. Αυτή που αποκρύπτουν από τους ψηφοφόρους τους προκειμένου να περισώσουν ό,τι τους έχει απομείνει μέχρι την Κυριακή των εκλογών.

Ακόμα και τον Αλέξη Τσίπρα διόρθωσαν στα περί «κυρώσεων» που είπε στη συνέντευξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει με διαφορά.
Αλήθεια, από πότε η «παράβαση» (γιατί τότε επιβάλλονται κυρώσεις) επισύρει τιμωρία στον «παραβάτη» πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ;

Κάτι άλλο μάλλον είχε στο μυαλό του να πει ο Αλέξης Τσίπρας και άλλο είπε: Εκτός κι αν κάποιοι τον έχουν προειδοποιήσει ότι θα υποστεί κυρώσεις στην περίπτωση που η διαφορά είναι πάνω από τις... 30.000 ψήφους που δίνουν οι για λογαριασμό άγνωστων εντολέων άγνωστες εταιρείες δημοσκοπήσεων. Στο εξής δεν θα λέμε απορία ψάλτου βηξ, αλλά απορία Τσίπρα vox