Όσοι είχαν ανησυχήσει για την… αποχή του Παύλου Πολάκη από τις επιθέσεις κατά πάντων, τις ύβρεις και τους τσαμπουκάδες ήρθε η στιγμή να ηρεμήσουν. Ο αψύς Κρητικός του Αλέξη Τσίπρα απασφάλισε και πάλι. Αφορμή δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου για τους δημοσιογράφους που τον έκανε έξαλλο. Και επανέφερε στο προσκήνιο τον γνωστό… καλό του εαυτό.

Η Έφη Αχτσιόγλου σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε: «Να μην αδικούμε τους δημοσιογράφους για να μη μας αδικούν…». Τι το ήθελε; Χτύπησε την… ευαίσθητη χορδή του Παύλου Πολάκη, ο οποίος έχει κηρύξει πόλεμο στους δημοσιογράφους. Από τότε που ήθελε να θάψει κάποιον τρία μέτρα κάτω από τη γή.

Έτσι αποφάσισε να απαντήσει στην Έφη Αχτσιόγλου, με την οποία δεν διατηρεί καθόλου καλές σχέσεις έχοντας ταχθεί κατά της ανάδειξής της σε νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Η απάντηση… μεταχρονολογημένη, όμως δείχνει και την κατάσταση στο κόμμα της αξιωματικής –λέμε τώρα- αντιπολίτευσης.

Έπιασε λοιπόν τη δήλωση και επιτέθηκε και στους δημοσιογράφους υποστηρίζοντας ότι θα συνεχίσει να τους… αδικεί «γιατί αλλιώς αυτή η χώρα ούτε θα ξεβρωμίσει, ούτε θα φτιάξει:

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του (ακολουθεί όπως έχει αναρτηθεί) ανέφερε:

«Τωρα πήρα είδηση τη δήλωση: «να μην αδικούμε τους δημοσιογράφους για να μην μας αδικούν»!!!!
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;;
Δηλαδή αδικήσαμε το Χατζηνικολαου που του έβγαλαν την υποθήκη του σπιτιού του με τροπολογία χωρίς να πληρώσει ένα ευρώ;;;
Αδικήσαμε αυτόν που μου έλεγε προκλητικά πως «θα μου πάρει το κοπάδι» όταν είχε 30 και βάλε εκατομμύρια χρέη σε εφορεια και ασφαλιστικά ταμεία και πλήρωσε για ορισμένα την πρώτη δόση μολις τον ξεμασκαρωσα;;;

Για να πάρουμε θέση -συγκεκριμένα όμως - στα παραπάνω!!!!

Δηλαδή τελος ,αδικήσαμε ολα τα πληρωμένα από λιστες,υπουργεία,Δεκο,περιφερειες,μικρόφωνα και γραφιδες που μας λασπολόγησαν εμένα ,τον Τσιπρα ,τον Παππα ,τη Δούρου το Σπιρτζη και τόσους άλλους όλα αυτά τα χρόνια με τον πιο ελεεινό τρόπο;;;

Ενημερώνω προς πάσα κατεύθυνση:
Θα συνεχίσω να «αδικώ»……αυτούς τους «δημοσιογράφους» και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που υπηρετούν!
Γιατι αλλιώς αυτή η χώρα ουτε θα ξεβρωμίσει ,ούτε θα φτιάξει!
….ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ…..»

Υγ.: Ο Πολάκης υπογράφει στο τέλος της αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό ως εξής: «Παυλος Πολακης, βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανιων και μέλος της ΠΓ του Συριζα» ενδεχομένως για να υπενθυμίσει σε όλους τις... ιδιότητές του, τώρα που το κόμμα έχει μια μικρή Κοινοβουλευτική Ομάδα.