Η επέτειος της 3ης Σεπτέμβρη να γίνει το έναυσμα για να πετύχει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μια νέα πολιτική νίκη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, διακήρυξε από το Ζάππειο απόψε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Μιλώντας στην εκδήλωση για τη 49η επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «αυτό που για πολλούς πέρυσι φάνταζε ακατόρθωτο, έχει αρχίσει να αποκτά σάρκα και οστά. Κατοχυρώσαμε την πολιτική μας αυτονομία, όχι μόνο με προγραμματικούς όρους αλλά και με μία πιο ισχυρή παρουσία στο πολιτικό σύστημα».

«Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε τον αγώνα και να σηκώσουμε την ευθύνη που μας ανέθεσε ο Ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές: να οικοδομήσουμε τη σύγχρονη, ισχυρή κεντροαριστερά που έχει ανάγκη η χώρα», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης. Και συμπλήρωσε: «εμείς σήμερα εδώ από το Ζάππειο στέλνουμε το μήνυμα ότι μπορούμε όλοι μαζί να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον δικαιοσύνης, προόδου και σεβασμού των δικαιωμάτων για κάθε πολίτη. 

Σε αυτόν τον δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα καλούμε τον προοδευτικό κόσμο να αγωνιστούμε μαζί ενώνοντας τις ελπίδες και τις αγωνίες μας για μια Ελλάδα προοπτικής ευημερίας και ασφάλειας για όλους τους Έλληνες».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε πώς πρέπει να δώσει το προοδευτικό πολιτικό του στίγμα με τις επιλογές σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας κι ευχήθηκε καλή επιτυχία στους 13 υποψήφιους περιφερειάρχες και στους δημάρχους που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ. 

«Πυξίδα μας, τόνισε,  η διαφάνεια, η αξιοκρατία και η πλήρης ανεξαρτησίας από ισχυρά συμφέροντα που εκμεταλλεύονται την παρακμή του κομματικού φαινομένου για να επηρεάσουν τη λήψη σημαντικών αποφάσεων προς όφελός τους. Στόχος μας είναι μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον προοδευτικό κόσμο, αγκαλιάζοντας τα κινήματα προόδου στην εποχή μας».