Συνεχής είναι η τροφοδότηση του επικοινωνιακού «παιχνιδιού» που συνοδεύει τον Στέφανο Κασσελάκη, από την ώρα ακόμη της κατάθεσης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια σύμπλευση reality και πολιτικής που απωθεώνει το παράλογο και το ασήμαντο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αδελφός του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος, σε δηλώσεις του αρχικά στην εκπομπή «Το πρωϊνό» και ακολούθως στην εμπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είπε ότι ο λόγος του Στέφανου Κασσελάκη στην Κουμουνδούρου, μετά τη νίκη του, του «θύμισε Κένεντι». «Τρομερός, δεν το περίμενα κι εγώ ο ίδιος, αυθόρμητος, ρεαλιστικός, με ειλικρίνεια και ελπίδα για τον τόπο», συμπλήρωσε. Ενημέρωσε δε ότι «αύριο θα πετάω στα 35.000 πόδια κανονικά με το αεροπλάνο, αλλά θα είμαι στα 70.000 και θα πάει και η χώρα εκεί».

Ο ίδιος έδωσε στο κοινό τη βαρυσήμαντη πληροφορία ότι  ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, ο Τάιλερ, είναι -όπως του είπε ο ίδιος ο Στέφανος- «ένα πάρα πολύ ώριμο άτομο, είχε ζήσει σε πολύ δύσκολες συνθήκες, είναι πολύ έξυπνος με μεγάλη εμπειρία στη ζωή». Μάλιστα τον ενημέρωσε ότι ο Στέφανος και ο Τάιλερ θα πάνε κάποια στιγμή πίσω στις ΗΠΑ «για να φέρουν τα ρούχα τους, καθώς έχουν πακετάρει για καλοκαίρι». Δεν περίμεναν ότι θα γίνει όλο αυτό, είπε για να συμπληρώσει ότι «το σπίτι τους είναι στην Ελλάδα, τέλος».

Ακόμα, ο Στέλιος Κασσελάκης αναφέρθηκε στη μητέρα τους και αστειεύτηκε, λέγοντας ότι ελπίζει «πως θα καταλάβει πολύ σύντομα τι έχει συμβεί, για να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα και να με αφήσει κι εμένα ήσυχο».