«Ο Τάιλερ έχει πολλά να προσφέρει στον τόπο μας» δήλωνε για τον σύντροφό του ο Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ της Κυριακής των εκλογών που τον ανέδειξαν νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Πολλοί εκτίμησαν ότι η αναφορά αυτή ήταν απόρροια της συναισθηματικής φόρτισης από την επιτυχία και την εκλογική νίκη, μόνο που δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Ο σύντροφος του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται διαρκώς δίπλα του –ή καλύτερα βρισκόταν, διότι τις ημέρες που ακολούθησαν βρέθηκε στα μετόπισθεν– δείχνει να έχει ανάλογη εκτίμηση. Και δηλώνει ότι έχει να προσφέρει πολλά μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη στη χώρα.

Μάλιστα μιλώντας στον ΑΝΤ1, o Τάιλερ Μακμπέθ σημείωσε ότι «έχει αλλάξει η ζωή μας με ωραίο τρόπο, είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία, νομίζω ότι θα είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι και νομίζω ότι θα μας επιτρέψει να αποδείξουμε στη χώρα ότι έχουμε πολλά να προσφέρουμε».

Συνολικά οι άνθρωποι του Κασσελάκη, συγγενείς και φίλοι, εμφανίζονται λες και έχουν αναλάβει μια οικογενειακή επιχείρηση μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του κόμματος. Αλλά και σαν να πρόκειται για ένα… ταξίδι όπως είπε και ο Τάιλερ που είναι και διασκεδαστικό.

Τώρα το τι θα προσφέρει ακριβώς στη χώρα παραμένει άγνωστο…