Δεν θεωρείται «ύποπτος» ο θάνατος της Ιρλανδής τραγουδίστριας Σινέντ Ο'Κόνορ, η οποία βρέθηκε χθες «αναίσθητη» στο σπίτι της στο Λονδίνο, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική αστυνομία.

«Η αστυνομία εκλήθη στις 11.18 τοπική ώρα της Τετάρτης 26 Ιουλίου έπειτα από πληροφορία για αναίσθητη γυναίκα σε κατοικία της περιφέρειας SE24», του νοτίου Λονδίνου, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία. «Ο θάνατός της διαπιστώθηκε επί τόπου (...) Ο θάνατος δεν θεωρείται ύποπτος».

Η Ιρλανή τραγουδίστρια είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του 1990, με το τραγούδι «Nothing Compares 2 U», του οποίου το βίντεο κλιπ έχει προβληθεί σχεδόν 400 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Γεννημένη στο προάστιο Γκλεναγκίρι του Δουβλίνου, το 1966, η Σινέντ Ο’ Κόνορ πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 8 ετών και είχε αποκαλύψει πως την κακοποιούσε συστηματικά η μητέρα της.

Δεν δίσταζε να προκαλεί την κοινή γνώμη με τις τοποθετήσεις της σε διάφορα ζητήματα. Τον Οκτώβριο του 1992 είχε σκίσει μια φωτογραφία του πάπα Ιωάννη Παύλου Β’ στη διάρκεια εμφάνισής της στην τηλεοπτική εκπομπή «Saturday Night Live». Το 2018 ασπάστηκε το Ισλάμ και άλλαξε το όνομά της σε Σουχάντα.

Αντιμετώπιζε κατά καιρούς σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Ένα από τα τέσσερα παιδιά της, ο Σέιν, αυτοκτόνησε σε ηλικία 17 ετών τον Ιανουάριο του 2022.