Έντονη δραστηριότητα έδειξε το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2023 ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος παραβρέθηκε στη διανομή συσσιτίου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης και στην αγορά Βλάλη.

Ζέρβας: «Όλοι πρέπει να είμαστε κοντά στον συνάνθρωπό μας»

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε ότι «Όλοι μας πρέπει να είμαστε κοντά στον συνάνθρωπό μας, με ένα πλέγμα αλληλεγγύης, κάθε μέρα, όλο τον χρόνο, πόσο μάλλον αυτές τις μέρες που ετοιμαζόμαστε όλοι για ένα γιορτινό τραπέζι».

Στην αγορά Βλάλη ο Ζέρβας 

Την αγορά Βλάλη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο κ. Ζέρβας συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρο Λεκάκη και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη.

Ο Δήμαρχος μίλησε με τους καταστηματάρχες της περιοχής και αντάλλαξε ευχές με τον κόσμο για Καλή Ανάσταση. Βρήκε κι ο ίδιος   την ευκαιρία να κάνει κάποιες αγορές της τελευταίας στιγμής για το πασχαλινό τραπέζι.

Κατά την επίσκεψή του στην αγορά συνομίλησε και με τουρίστες που συνάντησε να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης.

«Παραδοσιακά, πάντα τέτοιες μέρες είμαι εδώ, για να πάρω τον παλμό της αγοράς. Χαίρομαι που βλέπω χαμόγελα, η ανάπλαση στο Καπάνι προχωρά και είμαστε πολύ αισιόδοξοι», όπως ανέφερε.