Ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα του δυστυχήματος στα Τέμπη, ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών από το Καστράκι Καλαμπάκας που σκοτώθηκαν το μοιραίο βράδυ, μαζί με την ξαδέλφη τους, ξέπασε μετά τους διαλόγους σταθμαρχών που είδαν το φως της δημοσιότητας για… σουβλάκια και άλλα χοντροκομμένα αστεία.

«Έχω θυμό… Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες; Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια! Δεν ξέρουμε στην Ελλάδα τι γίνεται; Στην πιάτσα είμαστε…», ήταν το ξέσπασμα του πατέρα των διδύμων στο Star.

«Αυτή τη στιγμή νιώθω οργή. Ξέρεις πού είμαι εγώ τώρα;», είπε.

«Πάω στη Θεσσαλονίκη, στο διαμέρισμα να πάρω τα πράγματα από τα παιδάκια. Σε μισή ώρα θα πάω να φορτώσω πράγματα. ‘Ετυχε σε μας, ήταν θέμα χρόνου. Τραβήξαμε εμείς τον λαχνό, στην Ελλάδα ζούμε, δυστυχώς. Τρία παιδιά σε μια οικογένεια!Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει…τώρα θα συνειδητοποιήσουμε, σε μισή ώρα, που θα πάρουμε τα άψυχα, τα υλικά. Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια…», συμπλήρωσε ο πατέρας.

Χθες μια εργαζόμενη στην καθαριότητα του ΟΣΕ αποκάλυψε τι συνέβαινε συνήθως στο σταθμαρχείο Λάρισας, όπου είχε βάρδια το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας στα Τέμπη ο 59χρονος κατηγορούμενος. «Μαζεύονταν εκεί τα βράδια, έσβηναν τα φώτα, μουσικές, ουίσκι, πάρτι ας το πούμε. Έβλεπα κάποια πράγματα, γιατί περνούσα, μιλούσα, χαιρετούσα», είπε η ίδια.