H Nέα Δημοκρατία «είναι η παράταξη των στρατηγικών επιλογών, εκείνων που έχουν καταστήσει τη χώρα μας ως μια από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη», υπογραμμίζει στο «Μανιφέστο ο Τάσος Χατζηβασιλείου, A΄ αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και βουλευτής Σερρών.

Ο ίδιος, στη δήλωσή του για τα 50 χρόνια της ΝΔ, κάνει σαφές ότι η παράταξη «θα συνεχίσει να προχωράει σταθερά μπροστά, ακόμη πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού».

Αναλυτικά ο Τάσος Χατζηβασιλείου τονίζει:

«Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί μια πραγματική δύναμη μεταρρυθμίσεων και προόδου. Εδώ και 50 χρόνια, βρίσκεται σταθερά δίπλα σε κάθε πολίτη. Από τον ιδρυτή μας Κωνσταντίνο Καραμανλή, που με διορατικότητα έβαλε την Ελλάδα στην ενωμένη Ευρώπη, μέχρι τον σημερινό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που αποκατέστησε το διεθνές κύρος της χώρας, παραμένουμε διαχρονικά η παράταξη της πατριωτικής ευθύνης και του ευρωπαϊκού εκσυγχρονισμού. Κάθε φορά που άλλες πολιτικές δυνάμεις, ορμώμενες από άκρατο λαϊκισμό, προσπαθούν να γκρεμίσουν ό,τι χτίσαμε τα τελευταία 50 χρόνια, η Νέα Δημοκρατία εγγυάται την ομαλή πορεία της χώρας προς το μέλλον.

Είναι η παράταξη των στρατηγικών επιλογών, εκείνων που έχουν καταστήσει τη χώρα μας ως μια από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη. Με οδηγό την παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η σημερινή ηγεσία συνεχίζει τη σκληρή δουλειά, για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Το 2027, το κράτος θα είναι πιο δίκαιο και ψηφιακό, η οικονομία ακόμη πιο ακμάζουσα και ανθεκτική. Θα συνεχίσουμε με τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται ο τόπος, δηλαδή το πρόγραμμα για το οποίο μας επέλεξε ο ελληνικός λαός. Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να προχωράει σταθερά μπροστά, ακόμη πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού».