Με στελέχη του ήδη να αντιδρούν με ειρωνικό τρόπο για την καθυστέρηση ως προς την επιλογή υποψήφιου δημάρχου για την Αθήνα, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να περιμένει την απάντηση του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, ο οποίος φέρεται να θέτει… όρους και προϋποθέσεις.

Το σίριαλ στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται όπως και οι διαπραγματεύσεις που, σύμφωνα και πάλι με πληροφορίες, αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο, γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και εντός του κόμματος. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που δηλώνουν ή γράφουν στο Διαδίκτυο ότι στο τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος για την Αθήνα θα ανακοινωθεί στις… 8 Οκτωβρίου, ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.

Το χειρότερο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πως, με τις μέχρι τώρα εξελίξεις, όποιος και αν επιλεγεί τελικά για υποψήφιος θα ξεκινήσει την προεκλογική κούρσα αποδυναμωμένος.

Αν είναι ο Νίκος Παππάς, λόγω των όρων που θέτει και που προκαλούν αντιδράσεις εσωκομματικές ειδικά σε συγκεκριμένες τάσεις, αλλά και εξαιτίας της δικής του στάσης από την ημέρα που ανακοινώθηκε -πριν από τις εθνικές εκλογές- από τον Αλέξη Τσίπρα, μέχρι σήμερα.

Αν είναι κάποιος από τους υπόλοιπους που έχουν προταθεί, πχ. Κώστας Ζαχαριάδης ή Νίκος Φίλης, διότι θα αποτελεί, επισήμως πλέον, μια λύση ανάγκης…