Την αγανάκτησή του έδειξε από το βήμα του συνεδρίου ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάντια του κόμματος. Χρησιμοποιώντας σκληρό τόνο, υποστήριζε ότι με όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ τους περιμένουν σύντομα γιαούρτια και ντομάτες!

Πιο συγκεκριμένα ο σύνεδρος που έλαβε το λόγο τόνισε ότι αυτά που συμβαίνουν στο κόμμα είναι πρωτάκουστα, το γεγονός δηλαδή ότι πρέπει να διεξαχθούν εντός λίγων μηνών δεύτερες εσωκομματικές εκλογές. Όπως μάλιστα ανέφερε δεν γίνεται να λέμε διαρκώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα μελών, τα ίδια μέλη πριν μόλις 5 μήνες να έχουν ψηφίσει Στέφανο Κασσελάκη και τώρα να αναιρούμε αυτήν την ψηφοφορία. Κατηγόρησε δε όσους αντιδρούν με την ηγεσία Κασσελάκη ότι ουσιαστικά αμφισβητούν τα μέλη του κόμματος ενώ έριξε τα καρφιά του και στους πρώην συντρόφους του που έφυγαν από το κόμμα και δημιούργησαν την Νέα Αριστερά.

Το μέλος ανήκει στην ομάδα στελεχών που δεν επιθυμούν νέες εσωκομματικές εκλογές, αλλά λύση των διαφορών στα όργανα του κόμματος. Μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι είναι λάθος να στρεφόμαστε διαρκώς σε εκλογές και διαδικασίες από τα μέλη για αποφάσεις που πρέπει να παίρνουν τα όργανα του κόμματος με τον πρόεδρο. Και τέλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με όλα αυτά μας περιμένουν τα γιαούρτια και οι ντομάτες από έξω». Τουλάχιστον στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η γελοιότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.