Δεν μπορούν να τα βρούν ούτε για τους υποψήφιους στην αυτοδιοίκηση στον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα μάλιστα που τους ψάχνουν με το… κιάλι για τις περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους. Η «Ομπρέλα» φέρεται να προτείνει τον Νίκο Φίλη για τον Δήμο Αθηναίων την ώρα που έχει τεθεί ήδη το όνομα του Κώστα Ζαχαριάδη.

Οπως γράφουν τα parapolitika, η «Ομπρέλα» ετοιμάζεται να καταθέσει την Πέμπτη πρόταση για υποψηφιότητα του Νίκου Φίλη στον Δήμο Αθηναίων σε μια συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στην Κουμουνδούρου με αντικείμενο τις στηρίξεις του κόμματος στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχει γίνει γνωστό και δεν έχει διαψευστεί, ότι επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Κώστα Ζαχαριάδη, ενός προσώπου που έχει ταχθεί της Έφης Αχτσιόγλου στη μάχη για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα.

Και μόνο το γεγονός πως οι τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ κονταροχτυπιούνται για τις υποψηφιότητες στην ήδη χαμένη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών δείχνει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Κουμουνδούρου μετά την συντριπτική ήττα στις εθνικές εκλογές.