Ατελείωτα μηνύματα έχουν σταλεί τις τελευταίες ημέρες για στήριξη του Χάρη Δούκα στον Δήμο της Αθήνας. Μέσα στα ατελείωτα αυτά μηνύματα όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε τα όρια και έστειλε μηνύματα σε ψηφοφόρους πέραν από το κόμμα, που δεν υπάρχουν δηλαδή στους εκλογικούς του καταλόγους.

Παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Τι σημαίνει πρακτικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει μηνύματα σε ψηφοφόρους πέρα από τα κομματικά του όρια; Ότι παραβιάζεις τις Αρχές Προστασίας προσωπικών δεδομένων, καθώς κανένας από αυτούς τους ψηφοφόρους, ούτε έχει δώσει τον αριθμό τηλεφώνου του προς χρήση στο κόμμα της Κουμουνδούρου, ούτε έχει συναινέσει στο να λαμβάνει οποιαδήποτε ενημέρωση από το κόμμα.

Το μήνυμα που έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Δούκα

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτόν τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στηρίζει τον Χάρη Δούκα, υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, στον Δήμο των Αθηναίων, κι αυτό θέλησε να μαθευτεί σε όλους. Μόνο που το παράκανε στους αποδέκτες και νομικά είναι εκτεθειμένος. 

Ιδού το μήνυμα που εστάλη μαζικά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

minima-syriza-gia-douka.jfif

Πληροφορίες για παρόμοια κατάσταση στη Θεσσαλία

Παρόμοια είναι όμως η κατάσταση σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και στη Θεσσαλία, υπέρ του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα, υποστηριζόμενου από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως δηλαδή και ο κ. Δούκας στην Αθήνα.