Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Δύο στις 10» στην ΕΡΤ αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία με ένα τηλεφώνημα που έκανε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να δώσει λύση σε ένα σοβαρό ζήτημα που προέκυψε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Ο παρουσιαστής εντυπωσιάστηκε από την αμεσότητα και την προθυμία του πρωθυπουργού να βοηθήσει, παρόλο που δεν τον γνώριζε προσωπικά.


Όπως περιγράφει ο γνωστός ηθοποιός πήρε τηλέφωνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 23:00 το βράδυ, προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια για κάποιους Έλληνες φοιτητές που είχαν κολλήσει στο εξωτερικό και δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας σε χώρες της Ευρώπης. «Ένα βράδυ καθόμασταν κάτι φίλοι και ακούμε στις ειδήσεις και είδαμε και στο Facebook ότι είναι μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που πήγαν στο αεροδρόμιο να ταξιδέψουν για να γυρίσουν στην Ελλάδα αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Τότε μου είπαν οι φίλοι μου για πλάκα “ρε συ, αφού έχεις το τηλέφωνό του, παρ’ τον να δούμε τι έγινε με αυτά τα παιδιά”», είπε ο ηθοποιός.


«Σκέφτηκα ότι δεν έχω να χάσω κάτι και τον πήρα τηλέφωνο. Το σήκωσε κατευθείαν, του ζήτησα συγγνώμη για την ώρα, του είπα τι έγινε και μου απάντησε ότι κάνει ήδη κινήσεις ο Νίκος Χαρδαλιάς, θα σε ενημερώσω για το τι θα κάνουμε… εμένα», συμπλήρωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τη συνομιλία του με τον πρωθυπουργό. «Όντως με πήραν μετά από ένα τέταρτο και μου είπαν ότι όλα έχουν δρομολογηθεί, να μην ανησυχούμε και μας ευχαρίστησαν για την ευαισθησία», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός. Μάλιστα ο Σπύρος Παπαδόπουλος διευκρίνισε ότι δεν γνώριζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά και πήρε το τηλέφωνο του όταν ο τελευταίος επικοινώνησε μαζί του για να τον ευχαριστήσει για το σπότ που έκανε για τον κορονοϊό.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε επίσης ότι σε κάθε περίπτωση παραμένει αριστερός, όπως είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τον έχει πείσει για το έργο της και δεν είναι τυχαίο ότι επανεξελέγη με μεγαλύτερο ποσοστό. Επιπλέον δεν δίστασε να σχολιάσει και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι η διάσπαση ήταν αναμενόμενη καθώς το περιβάλλον σε αυτό το κόμμα δεν είναι υγιές.