Η συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στο περιοδικό «Down Town» είχε πολλά και… απολαυστικά. Οι αιχμές για Τσίπρα και η αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είναι «δουλευτεράς» έκαναν εντύπωση. Όπως και το ότι η «ιδεολογία δεν τρώγεται».

Μια απάντησή του όμως προξενεί εντύπωση και αφορά κυρίως το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας αναφερθεί αρκετές φορές στον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και στον ρόλο που διαδραματίζει είπε και κάτι ακόμη που ή το κρύβουν επιμελώς στην Κουμουνδούρου ή δεν τους το έχουν πει.

Ποιο; Ότι ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη εκτελεί χρέη «σκιώδους» τομεάρχη Υγείας για το κόμμα. Πώς; Διαβάστε την αναφορά του προέδρου του κόμματος σύμφωνα με την οποία «ο Τάιλερ έχει βρει έναν σκοπό στη δημόσια υγεία, έχοντας επισκεφθεί νοσοκομεία, έχοντας μιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτές. Του στέλνουν μηνύματα στα social media απαντάει και κρατάει επαφή όπου πάμε».

Τι εννοεί; Αυτό που λέει. Ότι ο Τάιλερ Μακμπέθ με κάποιο ρόλο που κανείς δεν γνωρίζει επισήμως επισκέπτεται νοσοκομεία και συνομιλεί με το προσωπικό, γιατρούς και νοσηλευτές. Και διατηρεί και επαφή μαζί τους. Ενημερώνεται. Ενημερώνει κάποιον άλλον;

Ενημερώνει τον αρμόδιο τομέα του ΣΥΡΙΖΑ; Ή απλά συμβουλεύει τον πρόεδρο του κόμματος και σύζυγό του.Θα ρωτήσει κάποιος: είναι κακό αυτό. Όχι, απλά θα έπρεπε να είναι γνωστό από τη στιγμή που ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος δηλώνει ότι «έχει αποκτήσει έναν σκοπό» ο σύζυγος.

Διότι αυτό που περιγράφει ο ίδιος είναι ένα είδος συμβούλου ή συνεργάτη. Εκτός και να πρόκειται για τον σκιώδη τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ.