«Μάθε τέχνη και άσ' τηνε κι αν πεινάσεις πιάσ' τηνε», λέει ο σοφός λαός και φαίνεται ότι ο Τάιλερ ΜακΜπέθ, σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, πέρασε στον επαγγελματικό στίβο εν Κολωνακίω. Ορθώς σκεπτόμενος ο κύριος Τάιλερ, μετά και την «έκπτωση» του κυρίου Στέφανου εκ της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, και αναλογιζόμενος ότι μάλλον θα έχει άπλετο χρόνο πλέον, έκανε επάγγελμα αυτό που αγαπά: την άσκηση που τόσο χρειάζονται οι περισσότεροι Έλληνες.  

Με την επιβλητική ονομασία «Barry’s Greece», η επιχείρηση στήθηκε με το «αστρονομικό» κεφάλαιο των 1.000 ευρώ και στεγάζεται στην πολυκατοικία όπου ζει το ζεύγος. Το αντικείμενό της; Υπηρεσίες Γυμναστηρίου!

Όπως κι αν προοιωνίζεται το πολιτικό μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη, η άσκηση είναι απαραίτητη και προφανώς κερδοφόρα. Άλλωστε, όπως ίσως δεν γνωρίζει ακόμη ο κύριος ΜακΜπέθ, οι αρχαίοι Έλληνες δίδαξαν το «νους υγιής εν σώματι υγιεί».


Ο σκοπός της εταιρείας

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο σύστασης της εταιρείας, σκοπός της είναι υπηρεσίες γυμναστηρίων, υπηρεσίες γυμναστηρίου ειδικών γυμναστικών (αεροβικής, πιλάτες, γιόγκα κ.λπ.), καθώς υπηρεσίες γυμναστηρίου ανόργανης ή μη γυμναστικής.

Η διάρκεια της εταιρείας ορίζεται σε 30 έτη, ενώ το κεφάλαιό της σε 1.000 ευρώ που διαιρείται σε 100 εταιρικά μερίδια κεφαλαιακών εισφορών, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ το καθένα ενώ «βεβαιώνεται από τους συμβαλλόμενους στο παρόν εταίρους ότι είναι ολοσχερώς καταβεβλημένο κατά τη σύστασή της».

Το κεφάλαιο εισέφερε, όπως σημειώνεται, ο Tyler Matthew Mcbeth, του James Herbert jr, ο οποίος κατέβαλε 1.000 ευρώ μετρητά και έλαβε 100 εταιρικά μερίδια, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ έκαστο.

Περαιτέρω διευκρινίζεται ότι «η διοίκηση της εταιρείας, η διαχείριση γενικά των εταιρικών υποθέσεων και η δικαστική και εξώδικη εκπροσώπηση της εταιρείας ανατίθεται για ορισμένη διάρκεια η οποία ορίζεται στα 30 έτη, στον Tyler Matthew Mcbeth, ο οποίος εκπροσωπεί και δεσμεύει την εταιρεία μεμονωμένα».

Δείτε εδώ το έγγραφο σύστασης της εταιρείας:

tayler-1.jpg
tayler-2.jpg
tayler-3.jpg
tayler-4.jpg
tayler-5.jpg