Στο Μαξίμου χαρακτηρίζουν ως μεγάλη ευκαιρία την πρόταση Τσίπρα για Εξεταστική Επιτροπή. Άλλωστε, με αυτά που θα αποκαλυφθούν για τις καθεστωτικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξει τα Μέσα Ενημέρωσης θα γελάσει κάθε πικραμένος… Ποιος δεν θυμάται τον Ιβάν Σαββίδη όταν μετά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες δήλωσε ότι έπαιξε το ρόλο του «λαγού».

Με την Εξεταστική Επιτροπή θα επανέλθει στο προσκήνιο, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα “ON TIME”, το σκάνδαλο με τα βοσκοτόπια που έβαλε ως εγγύηση ο Καλογρίτσας για να εξασφαλίσει άδεια για το «ΣΥΡΙΖΑ Channel». Για μία ακόμη φορά θα διερευνηθεί ο ρόλος των Λιβανέζων της CCC αλλά και οι ισχυρές διαπλοκές που δημιούργησε ο παρακρατικός μηχανισμός της τότε κυβέρνησης με όμιλο εφημερίδων που εμφανίζεται με ακροδεξιά γραμμή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απολογηθεί και για τις παρακρατικές μεθοδεύσεις των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που βρίσκονται υπό την επιρροή του, για να στηθεί η σκευωρία σε βάρος δύο πρώην πρωθυπουργών και κορυφαίων στελεχών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ. Όλα δείχνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας με την Εξεταστική πάει για… μαλλί και στο τέλος θα βγει, όπως πάντα, κουρεμένος.