Λύθηκε τελικά το μυστήριο με το σημάδι που είχε στα χείλη ο Στέφανος Κασσελάκης. Αυτό που ορισμένοι μάλλον βιάστηκαν να πουν ότι μοιάζει με έρπη. Και έσπευσαν μάλιστα να θυμηθούν τον Αλέξη Τσίπρα που είχε βγάλει και αυτός έρπη μετά τη 17ωρη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς για το τρίτο μνημόνιο.

Λοιπόν για να λυθεί το μυστήριο ο Βηματοδότης μας πληροφορεί ότι δεν ήταν έρπης τελικά αλλά τραύμα που προκλήθηκε από ένα ντουλάπι. Πήγε να το ανοίξει κάπως βιαστικά και το ντουλάπι τον εκδικήθηκε.

Μικρό το κακό και μάλλον θα έχει επουλωθεί έως τις 24 Δεκεμβρίου οπότε και ο πρόεδρος αναχωρεί για ΗΠΑ. Τα παιδάκια και οι βρακοφόροι από την Κρήτη που θα έρθουν εκείνη την ημέρα για να του ψάλουν τα κάλαντα θα πρέπει να βρίσκονται στην Κουμουνδούρου πολύ πρωί.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πετά για Τέξας όπου βρίσκεται η οικογένειά του και εν συνεχεία πάει Μισισιπή όπου είναι η οικογένεια του Τάιλερ. Επιστροφή στην Ελλάδα μετά τη συνάντηση με τους ομογενείς ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Σε ό,τι αφορά τις περιοδείες του, αυτές θα γίνουν μετά το Συνέδριο του κόμματος και βασικά μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεών του δηλαδή περί τις αρχές Απριλίου.