Ένας ακόμη άγριος καβγάς, αυτήν τη φορά στα παρασκήνια, σημειώθηκε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Στελέχη από το επιτελείο Κασσελάκη ήθελαν να κάνουν φιέστα κατά την είσοδο του Στεφάνου Κασσελάκη, με το προεδρείο να αντιδρά έντονα.

Πιο συγκεκριμένα μέλη του επιτελείου Κασσελάκη ήθελαν να τοποθετήσουν καπνογόνα και να δημιουργήσουν εξέδρα καθώς και φαντασμαγορικό σόου κατά την είσοδο του Στεφάνου Κασσελάκη, παραβλέποντας μάλιστα το κλίμα σύρραξης και συγκρούσεων στο κόμμα. Όταν αντιλήφθηκαν ότι οι συνεργάτες Κασσελάκη μετέφεραν καπνογόνα στα διαζώματα για να στήσουν σόου εντός του συνεδριακού χώρου, πολλά μέλη του προεδρείου αντέδρασαν έντονα, απειλώντας μάλιστα με αποχώρηση. Ο καβγάς εξελίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων συνέδρων που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον χώρο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες των Παραπολιτικών, οι συνεργάτες Κασσελάκη υποστήριξαν ότι θα ανάψουν τα καπνογόνα κατά την πανηγυρική είσοδο του προέδρου και τότε εξελίχθηκε ένας καβγάς ανάμεσα στα στελέχη του κόμματος, καθώς πολλοί θεωρούν αχρείαστες τέτοιου είδους φιέστες. Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες φαίνεται ότι έκαναν πίσω, καθώς δεν χρησιμοποιήθηκαν στην είσοδο του Κασσελάκη στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do.

Μάλλον κάποιοι είναι πράγματι στον κόσμο τους εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και νομίζουν ότι με πυροτεχνήματα θα αντιστρέψουν την κάκιστη εικόνα του κόμματος στην κοινωνία.