Νέο υλικό για γέλια και για κλάματα προσέφερε ο Γιάνης Βαρουφάκης, καθώς ο επικεφαλής του Μέρα 25 προκάλεσε την αμηχανία του ακροατηρίου σε εκδήλωση της παράταξής του, έπειτα από επικό λεκτικό ολίσθημα σε ομιλία του χθες βράδυ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Καλή η προσπάθεια Γιάνη μας, αλλά εάν σου «βγαίνουν τα κουκιά» μια χαρά θα συνεργαστείς με τον Αλέξη Τσίπρα! Είπαμε! Ο έρωτας, ο βήχας, και η αγάπη για την καρέκλα δεν κρύβονται! Για αυτό βρε σύντροφε δεν κάνεις μία μεταγγραφή στο ΣΥΡΙΖΑ για να μην ξαναεκτεθείς;

Το περιστατικό



«Φίλες και φίλοι, συνοδοιπόροι, συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ», είπε, προκαλώντας γέλια σε όσους παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση.

Ο κ. Βαρουφάκης στη συνέχεια έσπευσε να δικαιολογηθεί για το «σαρδάμ» που έκανε λέγοντας:

«ΣΥΡΙΖΑ... Είδατε; Είδατε τι παθαίνει κάποιος αν έχει καεί; Ξέρετε τι σημαίνει να έχεις μπει στον ΣΥΡΙΖΑ να τον έχεις πιστέψει, να έχεις δώσει τον καλύτερό σου εαυτό, να έχεις φτάσει στο σημείο να εμπιστευτείς τους συντρόφους σου με τη ζωή σου; Να μπαίνεις στο Eurogroup να δίνεις τον καλό αγώνα για όλους και να συνειδητοποιείς ότι οι ίδιοι οι σύντροφοί σου πάνε στον Ντράγκι και του λένε “μην τον ακούς αυτόν, εμείς θα τα βρούμε”;. Έχω και εγώ τα τραύματά μου, όπως όλοι μας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 30:36 του βίντεο από την ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη