Μια πολύ εύκολη συνταγή που εντυπωσιάζει και είναι εκλεκτό ελληνικό φαγητό.

Υλικά για τη συνταγή

3-4 κομμάτια κατεψυγμένο μπακαλιάρο πλακί
3 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
αλάτι
2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
κόκκινο πιπέρι
1 λεμόνι
1 ποτήρι ελαιόλαδο

4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση συνταγής

Κόβουμε τρία κρεμμύδια σε φέτες και τα βάζουμε στο ταψί.

Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες και τις βάζουμε πάνω στα κρεμμύδια.

Από πάνω βάζουμε αλάτι και κόκκινο πιπέρι, τον μαϊντανό, και τις ψιλοκομμένες σκελιδούλες σκόρδο.

Στρώνουμε τα κομμάτια του ψαριού, και από πάνω ρίχνουμε πάλι αλάτι και κόκκινο πιπέρι, μαιντανό και μία φέτα ντομάτας σε κάθε μπακαλιάρο.

Περιχύνουμε ένα ποτήρι λάδι, και το χυμό ενός λεμονιού. Τέλος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 1 ώρα στους 180 βαθμούς.