Στο πάνθεον της πολιτικής ανυποληψίας πέρασε από την Κυριακή η γνωστή υβρίστρια της Ελλάδας Σόφι ιν’τ Βελτ.

Η ευρωβουλευτής, που συκοφαντούσε αδιαλείπτως τη χώρα μας για το κράτος δικαίου, δεν κατάφερε να κερδίσει την είσοδό της στο Ευρωκοινοβούλιο, μιας και το κόμμα με το οποίο κατέβηκε στο Βέλγιο καταποντίστηκε.

Η Σόφι ι’ντ Βελτ, ευρωβουλευτής που κάποτε συμμετείχε στο ολλανδικό κόμμα D66 ως μέλος του Renew (σ.σ.: εκλεκτό μέλος του συγκεκριμένου κόμματος ήταν και ο «εθνικός κατήγορος» και όψιμος φιλοσυριζαίος Γιώργος Κύρτσος), ήταν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου υποψήφια στο Βέλγιο με ένα ανεξάρτητο κόμμα που ονομάζεται Volt. Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη αποτυχία της κυρίας Βελτ.

Είχε προηγηθεί η κάθοδός της στις ολλανδικές εκλογές όπου το κόμμα της πήρε 1,69% (Volt).

Για όσους τώρα δεν θυμούνται, πρόκειται για τη γνωστή για τις ανθελληνικές θέσεις της Ολλανδή ευρωβουλευτή, την οποία στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν αναγάγει σε πολιτικό παράγοντα και σε «ιέρεια της κάθαρσης».

H εμμονή της μάλιστα με την Ελλάδα ήταν τόσο εξόφθαλμη καθώς έχει σχολιάσει από αποφάσεις Ντογιάκου έως και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, έχοντας πάντα σε πρώτο πλάνο τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Κλείνοντας, να πούμε ότι είναι… βαρύ κι ασήκωτο το χτύπημα να μην κοσμεί το Ευρωκοινοβούλιο η Σόφι ιν’τ Βελτ, καθώς και για τα συριζαϊκά μέσα ενημέρωσης που είχαν αγκαλιάσει με στοργή την υβρίστρια της χώρας και της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.