Με έναν ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος τον Στέφανο Κασσελάκη στην εκπομπή «Χαμόγελα και Πάλι» και την Σίσσυ Χρηστίδου. Σύμφωνα με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας τουρίστας που ουσιαστικά δεν τον γνωρίζουμε, δεν έχει πολιτικό λόγο αλλά είναι καλός για σάτιρα.

«Ο Κασσελάκης είναι ένα καινούργιο, έχει υλικό, είναι τέλειος για σάτιρα. Είναι American Dream, είναι τουρίστας» είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Στέφανο Κασσελάκη ενώ λίγο αργότερα έθιξε την αδυναμία του να εκφέρει πολιτικό λόγο διότι δεν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Όπως είπε χαρακτηριστικά γελώντας: «Πολιτικό λόγο από ο τι είπε... μαθαίνει. Έχει ξεκινήσει τώρα θρησκευτικά, γεωγραφία, σιγά σιγά θα περάσει και στην ιστορία, δικαιολογώντας έτσι και τον χαρακτηρισμό τουρίστας. 

Ακόμα δεν ξέρουμε ποιος είναι 


Ο Λάκης Λαζόπουλος ισχυρίστηκε επίσης ότι μπορεί να είναι επικοινωνιακός με διάφορες αμερικανιές, ωστόσο δεν γνωρίζουμε ποιος πραγματικά είναι, ούτε φυσικά έχει δείξει σαφή δείγματα γραφής για τον πολιτικό του λόγο: «Ακόμα δεν μπορεί κανείς να ξέρει ποιος είναι, είναι πολύ σύντομο διάστημα. Το "όλοι μαζί είμαστε", "πιάστε το σκυλί", υπάρχει μια μεγάλη χαρά, είναι σαν την περσόνα "θεία από το Σικάγο" που έρχεται να αλλάξει τα πράγματα», σχολιάζοντας σκωπτικά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα social media. 

Τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε τον γνωστό ηθοποιό αν μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να γίνει πρωθυπουργός. Τότε ο Λάκης Λαζόπουλος είπε γεμάτο νόημα και με μια δόση ειρωνείας ότι αφού έγινε πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου και αφού μπήκε και ο Λεβέντης κάποια στιγμή στην Βουλή, κάτι που δεν το πίστευε κανένας, έτσι μπορεί και ο Στέφανος Κασσελάκης να γίνει... πρωθυπουργός. Ανέφερε συγκεκριμένα: «πιστεύω ότι οποιοσδήποτε φτάνει σε μια ουρά και περιμένει, κάποια στιγμή φτάνει στο ταμείο. Και ο Γιώργος Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός κανείς δεν το πίστευε και ο Λεβέντης μπήκε κάποια στιγμή στη Βουλή και ο Βαρουφάκης». Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πέρα από άφθονο υλικό για τα πρωινάδικα, προσφέρει και άφθονο υλικό για σάτιρα.