Ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιεί περιοδεία στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε στον Εύοσμο, όπου κατά τη διάρκεια της βόλτας του στην αγορά της περιοχής συνάντησε το εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ. Κάπου εκεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε πόσο πολύ θέλει να γίνει και σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρισκόμενος στην πλατεία του Ευόσμου κατευθύνθηκε στο προεκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ, όπου συνομίλησε με τον Αντώνη Τασόπουλο, πρώην γραμματέα της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, τον Χάρη Κατσάνη, αναπληρωτή γραμματέα και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής και την Κατερίνα Νικολαΐδου, πρώην γραμματέα. Εκεί τους ευχήθηκε «καλή δύναμη» και τους ρώτησε από πότε είναι οργανωμένοι. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ του απάντησαν ότι είναι μέλη του κόμματος από πολλά χρόνια, σχεδόν από την ίδρυσή του και μοιραία η συζήτηση έφτασε στον Ανδρέα Παπανδρέου. Κάπου εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης θυμήθηκε ότι θέλει να μοιάσει στον Ανδρέα Παπανδρέου και τον έπιασε ο γνωστός ναρκισσισμός του.

«Αγωνιζόμαστε για να μπορέσουμε να κάνουμε μία Ελλάδα διαφορετική, όπως έκανε Ανδρέας Παπανδρέου το 1981», είπε ο Αντώνης Τασόπουλος. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τότε άρπαξε την ευκαιρία και απάντησε ότι θέλει να κάνει αυτό που έκανε και ο Ανδρέας Παπανδρέου: «Εμείς θέλουμε να κυβερνήσουμε καλύτερα για το καλό όλου του κόσμου. Όπως έκανε τη συμφιλίωση το 1981 ο Ανδρέας, να μονοιάσουμε όλη τη χώρα». Φυσικά δεν απάντησε πώς ακριβώς θα μονοιάσει τη χώρα ένας πολιτικός αρχηγός που δεν έχει ιδέα από την ελληνική πραγματικότητα και χρησιμοποιεί Πολάκηδες και τρολ για να δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή με fake news, ύβρεις και τοξικότητα. 

Όταν ο Κασσελάκης αντέγραψε τον Ανδρέα Παπανδρέου 

Παλαιότερα ο Στέφανος Κασσελάκης σε μια προσπάθειά του να συγκινήσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ αντέγραψε και εκφράσεις του Ανδρέα Παπανδρέου. Συγκεκριμένα σε περιοδεία του στην Κρήτη είχε αναφέρει ότι «ο αγώνας μας έχει αρχίσει, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», αντιγράφοντας κατά λέξη τη φράση του Ανδρέα Παπανδρέου. Την ίδια φράση είχε χρησιμοποιήσει και ο Αλέξης Τσίπρας το 2022 στο Αγρίνιο, αναφέροντας ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και σύντομα θα... ρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με τη γνωστή κατάληξη.