Aποθεώθηκαν από τον διεθνή Tύπο οι παίκτες της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου για τον θρίαμβο με 2-1 επί της Αγγλίας, μέσα στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League και στη σκιά του χαμού του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Με τη φανέλα του Τζορτζ Μπάλντοκ «υψωμένη, οι Ελληνες παίκτες πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη της χώρας τους απέναντι στην Αγγλία αποτίοντας φόρο τιμής στο γήπεδο του Γουέμπλεϊ», γράφει η εφημερίδα Guardian.

«Η Ελλάδα τα έδωσε όλα για τον Μπάλντοκ στη νίκη επί της Αγγλίας», γράφει από την πλευρά του το BBC Sports.

Ενώ το Sky Sports σημειώνει: «Αγγλία 1-2 Ελλάδα: Το διπλό του Βαγγέλη Παυλίδη ζαλίζει το Γουέμπλεϊ και χαλάει τις ελπίδες του Λι Κάρσλεϊ να γίνει προπονητής».

«Για το Γιώργο» - Η Ελλάδα αφιερώνει τη νίκη της επί της Αγγλίας στον Τζορτζ Μπάλντοκ, επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, σχολιάζοντας: «Η ελληνική τραγωδία της Αγγλίας: Η Αγγλία ήταν ένα άμορφο χάος κατά τη διάρκεια της ήττας της από την Ελλάδα με 2-1».

Σημειώνεται πως ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ τηρήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα. Οι φωτεινοί πίνακες του γηπέδου είχαν τη φωτογραφία του αδικοχαμένου Έλληνα διεθνή και οι διαφημιστικές πινακίδες πίσω από την μία εστία είχαν το  όνομά του. Οι παίκτες και των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.