«Οι θέσεις είναι πεπερασμένες στην κυβέρνηση αλλά οι φιλοδοξίες ατελείωτες». 

Με αυτή την αναφορά απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το νέο υπουργικό συμβούλιο επισημαίνοντας ότι δεν έχει μιλήσει για μικρό και ευέλικτο σχήμα, αλλά για μια κυβέρνηση στην οποία «θα είναι απόλυτα ξεκάθαρο ποιος πάει που και με τι αρμοδιότητες». 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήπιε καφέ με τους δημοσιογράφους σε roof garden στο Μοναστηράκι και επανέλαβε τους στόχους του για κυβερνητικό rotation και μεγαλύτερη αξιοποίηση των γυναικών. 

Όπως είπε, στην περίπτωση που εκλεγεί πρωθυπουργός την Κυριακή, η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης θα γίνει την Τρίτη και η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα γίνει την Τετάρτη. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο κ. Μητσοτάκης θα πάει στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Όσον αφορά τις καλοκαιρινές διακοπές του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε στους δημοσιογράφους «διακοπές για μένα είναι μόνο η Ελλάδα. Θα επιμείνω στα γνωστά μέρη» αφήνοντας να εννοηθεί ότι και φέτος θα πάει στην Τήνο και στην Κρήτη.

5918400.jpg
5918397.jpg
5918395.jpg
5918391.jpg