Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει για τα καλά σε τροχιά διάσπασης –ενδεχομένως και διάλυσης– υπάρχουν κάποιοι οπαδοί του Κασσελάκη που... διαγωνίζονται ποιος θα πει το πιο κρύο ανέκδοτο.

Για παράδειγμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και φανατικός οπαδός του Κασσελάκη, Γιώργος Καραμέρος, είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ δύο ανέκδοτα σε ένα: το πρώτο ότι ο γνωστός Πολάκης δεν είναι φορέας τοξικότητας και το δεύτερο ότι ο 13-0 Νίκος Παππάς είναι «θύμα» πολιτικής δίωξης. Αυτά ούτε ο Κασσελάκης τα έχει εκστομίσει ακόμη, αφήστε που ζούσε στην Αμερική μέχρι πριν από τρεις μήνες και μάλλον δεν τα... γνωρίζει αυτά. Ο Καραμέρος, όμως, κι αυτός απουσίαζε από την Ελλάδα; Πάλι καλά που δεν είπε ότι ο Πολάκης είναι «φορέας πολιτισμού».

Κατά τα λοιπά, είχαμε σήμερα και την πρώτη συνέντευξη της Δώρας Αυγέρη, η οποία –αφού απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής– διορίστηκε από τον Κασσελάκη εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. «Ο Νίκος Φίλης κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα της οποίας ήταν μέλος, και στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε η νέα εκπρόσωπος, Δώρα Αυγέρη, μιλώντας στην ΕΡΤ, λίγες ώρες μετά τον διορισμό της στο συγκεκριμένο πόστο από τον νέο πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.