Γνωστός εκδότης φημολογείται πως έχει αποφασίσει να κλείσει μετά τις εκλογές την εφημερίδα του, η οποία παρεμπιπτόντως βρίσκεται επί πολλές δεκαετίες στα περίπτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκδότης δεν θα αποχωρήσει από τον χώρο των ΜΜΕ, απλώς θα ρίξει όλο το βάρος στα ηλεκτρονικά μέσα που διαθέτει.

Στο μυαλό του Αλέξη

Σύμφωνα με τον σμπίρο μου, ο Αλέξης ο άχαστος... είναι έτοιμος να το βάλει στα πόδια. Βλέποντας να έρχεται με φόρα η νέα εκλογική ήττα, ο bρόεδρος της καρδιάς μας σκέφτεται, όπως υποστηρίζουν κάποιοι γνώστες των ΣΥΡΙΖΑϊκών παρασκηνίων, να κάνει στην άκρη (σ.σ.: μη μας το κάνεις αυτό, Αλέξη...) και να δεχτεί, εφόσον βγαίνουν τα κουκιά για «κυβέρνηση ηττημένων», για τη θέση του πρωθυπουργού ακόμη και τον «άγνωστο Χ» που έχει στο μυαλό του ο Ανδρουλάκης.

Αγνοια κινδύνου

Τι τα θέλουν και τα σκαλίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ με εκείνα τα ρημάδια τα αστάθμητα στοιχεία των γκάλοπ; Ειδικά η νεόκοπη εκπρόσωπος Τύπου, Πόπη Τσαπανίδου, που συνεχίζει να «ζητάει» να δοθούν στη δημοσιότητα τα επίμαχα στοιχεία. Παρατηρώντας λοιπόν αυτήν την εμμονή της και επειδή εδώ από τη στήλη θέλουμε να βοηθήσουμε την κ. Τσαπανίδου, θέλουμε να την ενημερώσουμε ότι όλοι οι έγκυροι δημοσκόποι βρίσκουν ότι τα αστάθμητα ποσοστά των κομμάτων δείχνουν «Βατερλώ» για την Κουμουνδούρου. Κι αν δεν θέλει να πιστέψει εμάς, τότε δεν έχει παρά να ρωτήσει τον Τζανακόπουλο ή τον Καλογήρου που έχουν γνώση των... αστάθμητων.

Ανεκδοτάκια!

Αναρωτιούνται κάποιοι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έβγαλε ανακοίνωση για τις βλακείες που γράφουν οι φιλικές τους εφημερίδες περί «συναντήσεων Μητσοτάκη και Τζήμερου στο Μαξίμου». Παιδιά, ήρεμα, θα μας πεθάνετε στα γέλια. Αφήστε που δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι δεν ήταν «γνώστες» αυτών των ανοησιών προτού δημοσιευτούν...