Με μια ακόμη ανάρτησή του ο Γιώργος Φλωρίδης παρεμβαίνει στο θέμα με την κυβέρνηση ειδικού σκοπού ή «Ειδικών Δικαστηρίων» που εμφανίσθηκε να προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έχει τρεις ακόμη ημέρες να… εφεύρει «μια νέα κυβερνητική εκδοχή».

Σύμφωνα με τον Γιώργο Φλωρίδη, ο Αλέξης Τσίπρας έχει μέχρι σήμερα φάει πόρτα σε όλες τις προτάσεις απελπισίας που έχει καταθέσει στον δημόσιο διάλογο με αποτέλεσμα να καθίσταται «πολιτικά αποδιοπομπαίος». Και στο πλαίσιο αυτό τον προτρέπει να σκεφτεί καμία ακόμη έχοντας μπροστά του τρεις ημέρες μέχρι τις εκλογές της Κυριακής.

«Κυβέρνηση ''ειδικού σκοπού'' και Ειδικών Δικαστηρίων αυτοί; Διονύση Σαββόπουλο εμείς!» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Φλωρίδης και προσθέτει:

«Ο Τσίπρας έχει τρεις μέρες περιθώριο να εφεύρει μια νέα κυβερνητική εκδοχή, αφού μέχρι τώρα δεν εμφανίζεται κανείς πρόθυμος να του πει ένα ''ναι'' σε όλες τις προτάσεις απελπισίας που κάνει, καθιστώντας τον πολιτικά αποδιοπομπαίο…»

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει προτείνει μέχρι σήμερα:

- Προοδευτική κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ, ΜέΡΑ 25 και ΚΚΕ

- Προοδευτική κυβέρνηση ηττημένων

- Προοδευτική κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ, ΜέΡΑ 25 και ανοχή ΚΚΕ

- Προοδευτική κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και ανοχή ΜέΡΑ25

- Προοδευτική κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» ή αλλιώς «Ειδικών Δικαστηρίων» με μοναδικό αντικείμενο τη σύσταση προανακριτικής για να διασυρθούν πολιτικά πρόσωπα, όπως έγινε για παράδειγμα με τη σκευωρία Novartis. Μάλιστα, δεν έχει διευκρινίσει αν θα είναι κυβέρνηση ηττημένων στην περίπτωση που βγαίνουν τα… κουκιά.