Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από τρεις ημέρες σιωπής τοποθετήθηκε στο θέμα με τις επιθέσεις κατά του Διονύση Σαββόπουλου. Και ενώ αναγνώρισε το δικαίωμά του να εκφράζει την άποψή του κάλυψε τους πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ και τις χυδαίες αναφορές σε βάρος του υποστηρίζοντας πως «αισθάνθηκαν λίγο προδομένοι».

Η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα σε εκπομπή στον ΣΚΑΪ αποτελεί μνημείο λαϊκισμού. Πέραν της κάλυψης του πολακισμού, όπως αυτός καταγράφηκε μέσα από τις αναρτήσεις του ίδιου του Παύλου Πολάκη και άλλων στελεχών που επιτέθηκαν στον Διόνυση Σαββόπουλο, τα όσα είπε σχετικά με το θέμα χαρακτηριστικά.

Πρώτα απ' όλα δήλωσε ότι «άκουσα κάποια μεγάλη κριτική από πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως έχει μια δικαιολογία αυτό διότι αν έχεις ταυτίσει τα εφηβικά σου χρόνια και τα ιδανικά σου, τους αγώνες σου, ερωτεύεσαι αυτούς τους ανθρώπους και αισθάνεσαι προδομένος κάποια στιγμή»

Με απλά λόγια η… κριτική πως είναι «θεραπαινίδα του μητσοτακέικου» είναι δικαιολογημένη. Το «Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος! Ο Ραφαηλίδης είχε σε όλα δίκιο!» του Παύλου Πολάκη δεν ενόχλησε τον Αλέξη Τσίπρα.

Ούτε και τα υπόλοιπα ούτε και η… πληγή του Νίκου Φίλη που τον χαρακτήρισε «καθοδηγητή της Νέας Δημοκρατίας» ούτε και του Νίκου Μπίστη που τον κατηγόρησε για «ωδές στο κατεστημένο γράφοντας μεταξύ άλλων: «Αχ βρε Νιονιό τι κρίμα. Ξέραμε ότι εδώ και χρόνια το Φορτηγό σου έχει κλατάρει, ότι η πλατεία σου είναι άδεια από πάθος και από συντρόφους οικοδόμους, φοιτητές, ότι την ωδή στον Γεώργιο Καραϊσκάκη την έχεις αντικαταστήσει με ωδές στο κατεστημένο».

Στη συνέχεια, επιχείρησε να εμφανιστεί ως… δημοκράτης δηλώνοντας ότι έχει δικαίωμα στην άποψη ο Διονύσης Σαββόπουλος (σ.σ. πάλι καλά) αμέσως μετά υποστήριξε ότι είναι «φίλος του Μητσοτάκη», «είχε στηρίξει και τον πατέρα του», «αισθάνθηκε την ανάγκη να στηρίξει τον φίλο του» δείχνοντας επί της ουσίας ότι οι σε βάρος του επιθέσεις έγιναν με την ανοχή και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ

Και το τερμάτισε ο Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν καλλιτέχνες που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν το λένε δημοσίως γιατί υφίστανται bullying…