Σταθερό προβάδισμα καταγράφει η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της GPO. Η ΝΔ διατηρεί την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος, παραμένοντας η κυρίαρχη πολιτική δύναμη.

prothesi-1.webp

Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί την πρωτιά στην πρόθεση ψήφου με 26,5%, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, φτάνοντας στο 14,3%, παρουσιάζοντας άνοδο 2,5 μονάδων,το ΚΚΕ συγκεντρώνει 8,3% η Ελληνική Λύση 8,1% και ο ΣΥΡΙΖΑ 7,6%.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO, που έγινε για λογαριασμό του Star, το 60,4% κρίνει θετικά και μάλλον θετικά το αποτέλεσμα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ με το 30,8% να θεωρεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης μπορεί να ανεβάσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

pasok-4.webp

Όταν η ίδια ερώτηση γίνεται σε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, αν δηλαδή ο Νίκος Ανδρουλάκης μπορεί να ανεβάσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, ναι και μάλλον ναι απάντησε το 77,3%.

ryriza1.webp

Στον ΣΥΡΙΖΑ, οι ψηφοφόροι του κόμματος σε ποσοστό 55,4% διαφωνούν με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής να αποκλείσει τον Στέφανο Κασσελάκη από τη διεκδίκηση της προεδρίας στις εσωκομματικές εκλογές.

syriza2-1.webp

Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ λένε σε ποσοστό 58,6 ναι και μάλλον ναι, να είναι υποψήφιος…

Το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει κατά 2,5 μονάδες τα ποσοστά του, συγκριτικά με τον Σεπτέμβριο.