Μια σπαρταριστή πληροφορία από το ρεπορτάζ του, έφερε στο δημόσιο διάλογο ο δημοσιογράφος και πρώην Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΑΥΓΗΣ, Δημήτρης Στούμπος, κατά την παρουσία του στην εκπομπή του δημοσιογράφου Φίλιππου Φιλιππακόπουλου, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής. Ο κύριος Στούμπος είπε ότι τη συγκεκριμένη πληροφορία τη μεταφέρει με επιφύλαξη, η οποία λέει θέλει τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει μια συνολική ανάταξη στον ΣΥΡΙΖΑ και ότι στα σχέδιά του, περιλαμβάνεται και το ακίνητο της Κουμουνδούρου! Συγκεκριμένα, ο κύριος Στούμπος είπε ότι «ο κύριος Κασσελάκης θέλει να κάνει μια συνολική οικονομική αναδιάταξη και τον απασχολεί ακόμα και το να δει κάποιο τρόπο οικονομικής διαχείρισης του κτηρίου, στην πλατεία Ελευθερίας - Κουμουνδούρου και να μετακινηθεί σε άλλο χώρο. Το θεωρώ εκπληκτικό αυτό! Το να έχει ένα κόμμα δικό του χώρο και να αναζητήσει άλλους - να αφήσει ενοικιασμένους χώρους, να το καταλάβω, γιατί έχει και ενοικιασμένους χώρους».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, πώς θα αξιοποιηθεί το ακίνητο στο οποίο στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Στούμπος σχολίασε σκωπτικά «τι να πω; Να το κάνει Airbnb; Δεν ξέρω τώρα, τι να πω; Ελπίζω ότι θα επικρατήσουν σοβαρότερες σκέψεις», για να προσθέσει στη συνέχεια ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «έχει ζητήματα όχι μόνο πολιτικής, αλλά και οικονομικής αποτελεσματικότητας. Και η οικονομική αποτελεσματικότητα δεν γίνεται "να πάρω παραπάνω, όταν έχω δύσκολα χρήματα", ούτε να κάνω προσλήψεις». Ενδιαφέρον έχει η τελευταία αιχμή του κυρίου Στούμπου, ότι η οικονομική αποτελεσματικότητα δεν φτιάχνεται κάνοντας προσλήψεις. Οι κακές γλώσσες εδώ και καιρό λένε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει προσλάβει πολύ κόσμο στον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να στήσει έναν μηχανισμό που θα ελέγχει ο ίδιος. Για αυτόν τον λόγο, την τελευταία εβδομάδα, αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ζητήσει από τον Στέφανο Κασσελάκη να δημοσιοποιήσει την λίστα μισθοδοσίας του κόμματος, προφανώς θεωρώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση εξαιτίας και των «προσλήψεων Κασσελάκη». Το μόνο που μένει, είναι να δούμε εάν θα καταφέρουν αύριο τα στελέχη που τη ζητούν, να υποχρεώσουν τον πρόεδρο να δώσει στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη λίστα μισθοδοσίας του κόμματος. Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον!

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο

Η δήλωση του Δημήτρη Στούμπου

Δημήτρης Στούμπος: «Τώρα κυκλοφορεί και μια πληροφορία -με πάσα επιφύλαξη τη λέω, θα δούμε και αύριο-, ότι ο κύριος Κασσελάκης θέλει να κάνει μια συνολική οικονομική αναδιάταξη και τον απασχολεί ακόμα και το να δει κάποιο τρόπο οικονομικής διαχείρισης του κτηρίου, στην πλατεία Ελευθερίας - Κουμουνδούρου και να μετακινηθεί σε άλλο χώρο. Το θεωρώ εκπληκτικό αυτό! Το να έχει ένα κόμμα δικό του χώρο και να αναζητήσει άλλους - να αφήσει ενοικιασμένους χώρους, να το καταλάβω, γιατί έχει και ενοικιασμένους χώρους -»

Φίλιππος Φιλιππακόπουλος: «Και αυτό το κτήριο, τι θα το κάνει δηλαδή; Να το νοικιάσει αλλού; Τι θα το κάνει;»

Δημήτρης Στούμπος: «Τι να πω; Να το κάνει Airbnb; Δεν ξέρω τώρα, τι να πω; Ελπίζω ότι θα επικρατήσουν σοβαρότερες σκέψεις. Γιατί εδώ -να είμαι ειλικρινής τώρα-, θεωρώ ότι δομικά, έχει ζητήματα όχι μόνο πολιτικής, αλλά και οικονομικής αποτελεσματικότητας. Και η οικονομική αποτελεσματικότητα δεν γίνεται "να πάρω παραπάνω, όταν έχω δύσκολα χρήματα", ούτε να κάνω προσλήψεις».