Προβάδισμα 35,8% καταγράφει ο απερχόμενος δήμαρχος Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος σε δημοσκόπηση της Opinion Poll για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην περιοχή την ερχόμενη Κυριακή, ενώ ο Σταυρέλης Νίκος έρχεται δεύτερος με ποσοστό 28,5% και ο Πρωτοπαππάς Δημήτρης τρίτος με 12,2%.

Ο Γκουριώτης Αλέξανδρος αγγίζει το 5% και η Τζέκου Παρασκευή το 2,5%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι 12,9%, ενώ το 3,2% απάντησαν «δεν γνωρίζων/δεν απαντώ». Να σημειωθεί ότι στα παραπάνω λαμβάνεται και η αναγωγή επί των εγκύρων, όπως αναφέρεται στη δημοσκόπηση. 

Παράλληλα, τα ευρήματα της σφυγμομέτρησης καταγράφουν εκλογή του κ. Νανόπουλου και στην περίπτωση που βρεθεί αντιμέτωπος με τον κ. Σταυρέλη και σε β' εκλογικό γύρο, με τον κ. Νανόπουλο να αγγίζει το 39,2% και τον κ. Σταυρέλη 34,1%. Κάνοντας αναγωγή επί των εγκύρων, τα ποσοστά αυτά ανέρχονται σε: 42,6% για τον κ. Νανόπουλο και 37% για τον κ. Σταυρέλη. 

Σχετικά με τις δημοτικότητες των δημοτικών στελεχών, το 41,6% βλέπει «θετικά» τον κ. Νανόπουλο, το 36% τον κ. Σταυρέλη, το 23,6% τον κ. Πρωτοπαππά, το 18,3% τον κ. Γκουριώτη και το 8,9% την κα Τζέκου. Ωστόσο, να σημειωθεί ότι την τελευταία, το 48,4% των συμμετεχόντων απάντησε πως «δεν τον/την γνωρίζω καθόλου».

Η θετική εικόνα που έχουν οι ερωτηθέντες από τον σημερινό δήμαρχο επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι το 49% δήλωσε ότι θα ήθελε να επανεκλεγεί ο κ. Νανόπουλος, ενώ το 45% δεν θα ήθελε. Τέλος, σχετικά με το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι ερωτηθέντες από το έργο του και τη συνολική παρουσία του, το 30% απάντησε «αρκετά», το 24,8% «καθόλου», το 27,2% «λίγο», το 16,5% «πολύ» και το 1,5% απάντησε «δγ/δα».