Ο Στέφανος Σκέτος-Κασσελάκης είναι πάλι εδώ. Ναι, είναι αλήθεια, επέστρεψε και πήρε το μετρό. Μόνος του. Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί. Πήρε και τον προαστιακό για να πάει στο Μενίδι. Όλα αυτά αδιαμεσολάβητα…

Ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε πάλι τις βόλτες, τις σέλφι και τις αγκαλιές. Και έγινε πάλι «ένας από εμάς» αφού χρησιμοποίησε μέσα μαζικής μεταφοράς για να μεταβεί στο Μενίδι πιθανότατα για μια από τις περιοδείες που κάνει, αν και δεν είναι υποψήφιος πρόεδρος, τουλάχιστον σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό δεν τον σταματά φυσικά. Αφού όπως σημειώνει «είμαι εδώ» έχοντας απευθύνει κάλεσμα εγγραφής… εθελοντών στο προσωπικό του σάιτ, στο οποίο δεσπόζει και η σχετική αφίσα με την οποία δηλώνει την παρουσία του και την… υποψηφιότητα που δεν μπορεί να καταθέσει.

Το αστείο στην υπόθεση είναι τα διθυραμβικά σχόλια των τρολ και κάποιων επώνυμων υποστηρικτών του που πανηγυρίζουν με αναφορές στο γεγονός ότι πήρε το μετρό, έχοντας φυσικά και την ανάλογη φωτογραφική κάλυψη μαζί με την απαραίτητη βιντεοσκόπηση της αδιαμεσολάβητης βόλτας του.

Κανείς φυσικά από τους… υποστηρικτές του δεν έχει μπει στη διαδικασία να αναρωτηθεί γιατί ο αδιαμεσολάβητος αυτός τέως πρόεδρος ήθελε 20 άτομα αστυνομική συνοδεία και προστασία. Όπως και γιατί αντέδρασαν οι συνεργάτες του όταν αφαιρέθηκαν 16 αστυνομικοί από τη φρουρά του. Ούτε και γιατί διατηρεί 4 αστυνομικούς φρουρά ενώ δεν είναι ούτε πρόεδρος κόμματος ούτε βουλευτής.

Ως επιχειρηματίας εκατομμυριούχος μπορεί αν επιθυμεί να πληρώνει για τη φύλαξή του και για οδηγό, αλλά ως αδιαμεσολάβητος και λαοπρόβλητος γιατί ν’ ανησυχεί άραγε;