«Αισθάνθηκε ότι ο χώρος που την εκφράζει στην Ευρώπη είναι ο χώρος της Λεπέν», σχολιάζει ο Θάνος Πλεύρης για την Αφροδίτη Λατινοπούλου και συμπληρώνει πως «δεν θα την χαρακτήριζα ακροδεξιά» αποκλείοντας ωστόσο κάθε ενδεχόμενο να γίνει κυβερνητικός εταίρος.

«Η κυρία Λατινοπούλου ήταν στη Νέα Δημοκρατία και στην ΟΝΝΕΔ. Η ίδια επέλεξε να πάει στην πολιτική ομάδα της Ευρωβουλής -δεν θα την χαρακτήριζα ακροδεξιά- όμως με την επιλογή της να πάει στην πολιτική ομάδα της Λεπέν αυτομάτως η ίδια προσδιόρισε τον πολιτικό της χώρο», ανέφερε μιλώντας στο Action 24 ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης.

Ο ίδιος σημείωσε ότι «η κ. Λατινοπούλου δεν αισθάνθηκε να πάει -δεν σας λέω στο Λαϊκό Κόμμα που δεν θα μπορούσε να είναι- στην Μελόνι λόγου χάρη. Αισθάνθηκε ότι ο χώρος που την εκφράζει στην Ευρώπη είναι ο χώρος της Λεπέν. Εγώ δεν την χαρακτηρίζω, αλλά η ίδια το επιλέγει», και πρόσθεσε: «Η κ. Λατινοπούλου προσπαθεί να δείξει ότι είναι μία σύγχρονη πολιτικός που έχει φιλοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά κάνοντας όμως επιλογές Λεπέν. Εμείς δεν πρέπει να ετεροπροσδιοριστούμε. Τι τι κάνει ο κ. Βελόπουλος, η κ. Λατινοπούλου, ο κ. Νατσιός είναι δικό τους θέμα».

Δεν θα μπορούσε η κ. Λατινοπούλου να είναι κυβερνητικός εταίρος της ΝΔ

Ο κ. Πλεύρης τόνισε επίσης ότι «δεν πιστεύω ότι η κ. Λατινοπούλου θα μπορούσε να είναι ένας κυβερνητικός εταίρος για τη ΝΔ. Η ΝΔ θα πρέπει να συσπειρώσει αυτόν τον κόσμο. Η σοβαρή δεξιά είναι μόνο μέσα στη ΝΔ, που δεν αρέσκεται σε φωνές, θέλει συγκεκριμένες πολιτικές. Όπως στο μετανατευτικό».