Σε διασυρμό εξελίσσεται η «επένδυση» του ΣΥΡΙΖΑ στα fake news, ως το μοναδικό «όπλο» που έχουν να επιστρατεύσουν τα στελέχη του απέναντι στο κυβερνητικό έργο.

Χαρακτηριστική είναι η επιμονή του Νίκου Παππά, σε δύο μάλιστα εκπομπές, να πείσει ότι η Microsoft έφυγε από τη χώρα μας και δεν θα προχωρήσει στην επένδυση της, όταν έχει ήδη πάρει το πράσινο φως από το Ειδικό Σχέδιο Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικής Επένδυσης (ΕΣΧΑΣΕ) για τη στρατηγική επένδυση δημιουργίας τριών Data Centers (Κέντρων Δεδομένων) στην Ελλάδα, ύψους 1 δισ. ευρώ.

Μάλιστα, δε δίστασε να ξεστομίσει το ψέμα του ενώπιον του Νίκου Παπαθανάση και του Άδωνι Γεωργιάδη, ως απολύτως αρμόδιοι. «Πρέπει να το ξαναψάξετε, σας το λέω γιατί χειρίζομαι την υπόθεση», αντέτεινε ο Νίκος Παπαθανάσης στη... σιγουριά του Νίκου Παππά ότι... η Microsoft έχει φύγει, που συνοδεύτηκε από ένα «εμ, ξέρω εγώ;»

Μάταια προσπάθησαν αμφότεροι να τον προστατεύσουν λέγοντάς του ότι δεν είναι έτσι.

«Μήπως αντί να απαγορεύουν το ποιοι θα λένε τις ανοησίες και τα ψέματα στα κανάλια, να απαγόρευαν τις ανοησίες και ψέματα στα κανάλια γενικά;», αναρρωτιέται η «Ομάδα Αλήθειας», με αφορμή την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να βάλει «φίμωτρο» σε βουλευτές και στελέχη του, καθώς το γραφείο Τύπου του θα αποφασίσει ποιοι θα «βγαίνουν» στα μέσα ενημέρωσης.

Δείτε τα ψέματα που έλεγε ο Νίκος Παππάς για την επένδυση της Μicrosoft και τι συμβαίνει τελικά στο παρακάτω βίντεο: